Test: Roccat Pyra - Wireless

Styre-enheder d.  01. juli. 2010, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 10907 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Roccat
DK distributør: HornetTek

Layout / Design

Det er en fin lille sag. vi her har med at gøre. Størrelses-mæssigt har Pyra ca. samme størrelse som andre high-end mini mus såsom, Logitechs Anywhere MX eller Razers Orochi. Denne udgave af Pyra er lidt tungere end den tilsvarende udgave med tråd, og til sammenligning vejer den omtrent det samme som Logitechs Anywhere MX. I fronten af musen er der et mini-USB stik, hvor man kan tilslutte et USB-kabel for at oplade batterierne.

 

 

 

Det er efterhånden blevet sådan, at mus til gaming og blåt lys hører sammen. Det princip holder Roccat ved, da der både er blåt lys i censoren under musen, og i den smalle stribe oven på musen. Det er dog ganske diskret, og ikke som på visse andre mus, hvor der er et mindre lys-show under ens hånd. Under er der selvfølgelig en låg ind til batterierne, men også et lille rum hvor den trådløse modtager kan opbevares. En rigtig godt ting, da en ting, der er så lille, let kunne blive væk. Der er desuden en tænd/sluk knap, så man ikke unødigt bruger batterier, når den ikke bruges.
 

 
 

Som sagt er den trådløse modtager ret lille. Til sammenligning er den her overfor sammen med Logitechs pendant - der er af ca. samme størrelse.

På hver side af musen, lige hvor man holder tommelfingeren, er der en gummiagtig flade der giver et bedre greb om musen. Alle andre steder har musen en standardiseret sort plastik-overflade, der dog også er ganske fin - omend en smule discount-agtig.

 

 

Bortset fra det indgraverede Roccat logo er musen fuldstændig symmetrisk over midteraksen. Et stort plus for dem, der bruger venstre hånd i forhold til mange andre gaming mus, som kun passer til højre hånd. Roccat har desuden gjort det nemt at skifte justeringen af musetasterne, så de passer til venstre hånd, selvom det jo ellers ikke er den store sag.

 

 

 

Her til sidst lige en sammenligning med en Logitech Anywhere MX. Logitechs mus er en smule lavere, men størrelses-mæssigt er de meget ens som det kan ses her ovenfor.