Test: Logitech Harmony 300i

Tilbehør d.  25. oktober. 2010, skrevet af rehan09 1 Kommentarer.  Vist: 24697 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech.dk

Design/Layout

Da jeg gik fra en alm. fjernbetjening, som var et obligatorisk tilbehør til mit fladskærms-tv til Logitech 300i, blev jeg virkelig overrasket over, hvor godt den ligger i hånden.

Vi snakker ergonomi i den helt store klasse her, og for andre som sidder med den alm. fjerntjening som fulgte med ens lækre 42" eller hvad I nu besidder derhjemme i stuerne, så vil jeg kraftigst råde jer til at smide den så langt ned i skuffen som muligt, og se at få fat i en Harmony; ja til tider, tog jeg mig selv i at sidde og bare holde fjernbetjeningen i hånden, selvom TV'et var slukket!

Det er virkelig en oplevelse, som jeg vil anbefale og selve udformningen af 300i er virkelig god.

Bagsiden af fjernbetjeningen: 

Batterierne sidder bagerst og giver en solid og "mellem-tung" - følelse af vægt. Batteri klappen, som jo sidder i bunden af fjernbetjeningen, er ikke lavet på den traditionelle vis, med en plastik-lås som ofte knækker af, og så er den eneste mulighed for at holde batterierne indenbords, en omgang tape. Dette vil ikke ske når der er tale om 300i, da måden at åbne klappen på foregår ved at presse toppen af klappen ned, og tilbage. Enkelt og smart. 

Lige bagved batterierne sidder en infrarød modtager, og i toppen sidder mini-USB-B porten, samt den infrarøde overførsel der foregår her, plus en tekst hvor der står myharmony.com. 
 


 

Forsiden af fjernbetjeningen:

Alle knapper er betrukket med en lille gummi hinde, som sørger for at dine fingre let glider over knapperne, uden at føles plastik-agtige og de 5 øverste knapper (Watch TV + 4x My Devices) springer ud i henholdsvis den grønne og hvide farve. Ellers snakker vi hvid tekst på sort baggrund, og det er let at se hvad hver enkelt knap gør. Placeringen af knapperne er god og i toppen sidder Logitechs kendte logo.

En ting som jeg er glad for, er de 4 farvede knapper, som sidder på de fleste fjernbetjeninger i dag, som ikke er totalt-farvet, men blot har fået en boks i toppen af hver enkel knap. Det er, efter min mening, pænere at se på, end det karneval af kontrast-rige farver som findes på de alm. fjernbetjeninger. 
 


 

300 og 300i:

Der er nok nogen som har opdaget at denne fjernbetjening fås i både 300 versionen og 300i versionen - hvad er så forskellen?

300 versionen (uden "i") bliver solgt i USA og kommer i en pap-æske, som vi kender det fra alm. hardware o. lign. Den har nøjagtig de samme funktioner som 300i, men overfladen på fjernbetjeningen er mat i stedet for blank, hvilket hjælper med at skjule evt. fedtfingre.

300i versionen (den som testes her) bliver solgt i EU og kommer i en blisterindpakning, som vi kender det fra husholdningsartikler (sakse, knive osv.). Overfladen er her blank i stedet for mat og er let modtagelig overfor fedtfingre, men da fjernbetjeningen er sort, er der svært at se.

 

300 (USA) 300i (EU)         
 

Jeg ville personligt selv have en i mat, grundet det med fedtfingrene, men selvom jeg bestilte fra www.dustinhome.dk, hvor de reklamerede med en mat model, modtog jeg en blank. Jeg tror at vi alle kan nikke ja til dette problem, med at forskellige internetsider ikke er fuldt opdaterede med det præcise produkt. Selvom jeg i første omgang blev en smule skuffet over at jeg modtog den blanke model, synes jeg faktisk nu, at den er ret lækker at se på. Den "står ud" på mit stuebord, og pynter i en høj grad!

Selve kvaliteten af fjernbetjeningen er virkelig imponerende. Logitech 300i føles robust og ligger godt i hånden, og selvom at den er lavet i plastik, kan jeg vride den fra side til side, uden den kommer med en knirkende plastik lyd, som man kender det fra de alm. obligatoriske fjernbetjeninger.

KEFiR-
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-10-2010 09:22:00
Svar/Indlæg:
274/69
Nogle der har erfaringer med den kombineret med XBMC?