Test: Silverstone Precision PS05B

Kabinetter d.  31. december. 2010, skrevet af martinta 3 Kommentarer.  Vist: 8815 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: SilverStone
DK distributør: MMD

Test af kabinet

 

Så er vi kommet frem til testen af kabinettet, så lad og da se hvordan det er at få samlet en komplet pc i dette kabinet. Til testen vil jeg bruge følgende:
 
·         Standard mATX bundkort med Intel Celeron processor med stock køler
·         Nvidia Geforce 6600GT
·         Energon EPS-750W PSU
·         Hitachi 80 GB 3,5” Harddisk
·         Noname dvd drev

 

Montering af hardware
Men lad os da begynde med at montere bunkortet i kabinettet. Her oplever jeg den første udfordring, for Silverstone har her valgt at have en ”center skrue” som bundkortets midterste hul skal ramme. Dette gør desværre at bundkortet skal monteres i en meget skæv vinkel for at stikkene kan ramme de dertil hørende huller i I/O pladen, så snart dette er klaret går monteringen som en leg og det er rimelig med plads til at komme rundt om bundkortet
 

Nu har vi så fået monteret bundkortet, men her bliver en meget graverende fejl desværre også tydelig. Et stykke af kabinetsiden går simpelthen for langt ned, dette betyder at det er meget besværligt at få monteret en CPU køler hvis den er stor eller skal skrues i med skruetrækker eller fingerskruer, til gengæld går det let og smertefrit med en køler der skrues i fra bagsiden af kabinettet pga. den dertil lavede åbning i bagsiden.
 
 
Montering af harddisken går meget smertefrit, harddisken skal placeres i nogle gummi-skinner som dæmper lyden mærkbart ved at absorbere de fleste vibrationer fra disken, disken placeres ganske enkelt ned i skinnen hvorefter der bliver sat et spænde ind i hver side og harddisken skubbes så ind på plads. Meget mere simpelt kan det ikke blive.
 
      
 
  
Nu er det så tid til at få monteret PSUen i kabinettet, og igen her dukker der en fejl op, for det er jo fint at de har gjort klar til at man kan montere en blæser i bunden ved siden af PSU'en, dette vil bare aldrig kunne lade sig gøre da den vil presse sig lige op af de ledninger som kommer ud af strømforsyningen, og i det tilfælde hvor man ikke har en modulær strømforsyning er det næsten uundgåeligt at et kabel eller to vil ryge ned i blæseren. Det er en ommer.
Efter monteringen af strømforsyningen kommer der så en udfordring, for dette kabinet er delt op i rum, hvilket er ganske smart ved montering af hardware, men det er til gengæld stort set umuligt at trække kablerne så de ikke kan ses, og når der skal trækkes strøm til harddiskene viste det sig faktisk at være meget svært at trække kablerne således at man ikke skal pille flere diske fra hver gang en skal monteres/afmonteres grundet kabler som ligger i vejen.
Sidst men ikke mindst, skal vi jo også have monteret et DVD drev, og jeg må sige at jeg var meget spændt på at se hvordan dette kabinet ville klare det da jeg ikke ved første øjekast kunne gennemskue princippet. Det vidste sig dog at det faktisk virker ganske glimrende, drevet skubbes ind fra fronten hvorefter der kommer et lille ”klik” og så sidder det ellers urokkeligt fast til man trækker i knappen til at løsne den med. Simpelt, men et system der virker.
 

 

Gilbert
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-12-2010 10:49:02
Svar/Indlæg:
4089/252
ligner noget værre skrammel :)


ToFFo
 
Overclocker
Tilføjet:
31-12-2010 17:37:16
Svar/Indlæg:
46/2
Shit mand jeg er skuffet.

Det er Silverstone!! Hvad har de gang i? De har Fortress og Temjin! Og så laver de... Den der?

Jeg gætter på de har haft et sjovt nytår derovre. Og der er kvajebajere fra designerne håber jeg!

I det mindste redder den det meste med prisen. Men helt ærligt Silverstone. Jeg kunne jo ligeså godt købe et Antec 300.


genuz
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-01-2011 14:20:02
Svar/Indlæg:
798/19
Jeg tror det bliver et umådelig populært kabinet, da der ikke rigtig er noget lignende i den prisklasse. Jeg ville ikke tøve med at købe det, hvis jeg bare skulle smide 4 vægge om lidt hardware til en kammerat.

Men tsk. tsk. Silverstone - gør dog ligesom Lian Li og sæt et andet navn uden på boksen, så gør det ikke lige så meget, at i blander jer i den billige ende.