Test: Silverstone Precision PS05B

Kabinetter d.  31. december. 2010, skrevet af martinta 3 Kommentarer.  Vist: 8809 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: SilverStone
DK distributør: MMD

Layout / Design

 

Men lad os da tage et kig på hvordan dette kabinet er bygget op.
 
Kabinettet fylder små 50cm i længden og 47 i højden hvilket jeg mener er en ganske fin størrelse for et mid-tower kabinet.

 Det er lavet i to forskellige materialer, fronten og toppen er lavet i plastik, hvor resten er lavet i sort farvet metal. Desværre er det ikke lykkedes særlig godt at få de 2 materialer til at spille sammen, og det virker meget som en discount vare man sidder med når man kigger på kabinettet på klods hold, kabinettet virker dog til at være stabilt, og der er ikke nogen dele der klemmer eller på andre måder er dårligt afstemt.
Udseendet er en smagssag, og vil man have et kabinet der ikke lyser på 100 meters afstand men alligevel ser specielt ud kan dette varmt anbefales.

Alle knapper i dette kabinet er placeret i toppen af kabinettet sammen med USB porte og højetelefon og mikrofon stik. Knapperne virker rimelig stabile og føles som noget der kan holde til at blive trykket på en del gange, alligevel ser også disse meget plastikagtige ud.
 
Fronten
I fronten af kabinettet finder vi 4 stk. 5.25"” pladser til diverse drev samt 2 stk 3.5", og sidst men ikke mindst er der plads til en 120mm blæser i fronten, inde bag fronten finder vi desuden et støvfilter så blæseren ikke slæber en masse støv med indvendig.

 

Toppen
I Toppen finder vi både diverse stik som USB, tænd/genstart samt mikrofon og højtaler indgang, desuden er der også her plads til 2 stk. 120mm blæsere som ligger gemt under endnu et støvfilter - støvfilteret er her bygget meget smart ind i kabinettet da støvfilteret flugter med resten af kabinettet og derfor egentlig ligger inde i selve kabinettet og ses ligeså tydeligt.
 

Højre-Venstre side
Højre og venstre sides plader kan begge tages af, og er bygget op i metal. Det er efter hvad jeg har kunnet finde ud af kun muligt at få dem som komplet lukkede sider og ikke muligt at købe en side med vindue. Siderne skrues på med fingerskruer.

 

Bagsiden
På bagsiden finder vi 7 ekspansions slots, ud af de 7 er det muligt at montere den øverste og nederste igen hvis man skulle have fortrudt at man pillede dem ud, resten skal knækkes af og kan ikke fortrydes. Man kan så fylde én af de to der kan genbruges i et at disse slots, men det kræver jo at man ikke har behov for dem på deres standard position. Derudover finder vi plads til en bundplaceret PSU samt I/O pladen til bundkortet. Der er desuden lavet huller til at føre kabler til en ekstern vandkøling, her er det dog skuffende at de ikke har lavet gummi isolering rundt om de 2 huller men at vandkølingskablet vil ligge lige på en jernkant uden nogen form for beskyttelse mod skarpe kanter.

 

Indvendigt
Indvendigt i kabinettet er der desværre lavet nogle fejl der nemt kunne være undgået, dette vil jeg dog komme ind på under testen på næste side. Men lad os da lige kort se på det indvendige. Vi finder her et kabinet som har den sorte ydre kabinet farve på indersiden også, og bruger generelt kun farven sort eller meget mørk grå, igen er dette et drømmekabinet for personen der ikke gider alt muligt bling bling og skrigende farver. Harddiskene skubbes ind fra siden i nogle dertil lavede skuffer hvor alle andre drev skal installeres fra fronten. Igen er det værd at bemærke at der er plads til én ekstra blæser i bunden lige ved siden af hvor strømforsyningen skal sidde, samt én foran. Der er desuden plads til ét ekstra 2,5"/3,5" drev inde i selve kabinettet, til denne er der dog ingen gummiafdækning.

 

Så hvad kan vi konstatere ud fra designet? Vi kan konstatere at kabinettet virker stabilt bygget, det er bygget op i et lidt ”space” agtigt men absolut et meget neutralt design. Kabinettet er lavet i sort/mørk grå hele vejen igennem. Silverstone har desuden gjort meget ud af at der skal være plads til blæsere i dette kabinet, derfor er der også plads til hele 5 stk. 120mm blæsere, når man tænker på det kun er midi-tower kabinet er det en helt pæn slat. Kabinettet har her fortjent at få 3 points for designet, designet virker pænt og stabilt nok, men der er ikke noget specielt nyskabende over det.

Men lad os da se hvordan det er at få monteret noget i kabinettet..

Gilbert
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-12-2010 10:49:02
Svar/Indlæg:
4089/252
ligner noget værre skrammel :)


ToFFo
 
Overclocker
Tilføjet:
31-12-2010 17:37:16
Svar/Indlæg:
46/2
Shit mand jeg er skuffet.

Det er Silverstone!! Hvad har de gang i? De har Fortress og Temjin! Og så laver de... Den der?

Jeg gætter på de har haft et sjovt nytår derovre. Og der er kvajebajere fra designerne håber jeg!

I det mindste redder den det meste med prisen. Men helt ærligt Silverstone. Jeg kunne jo ligeså godt købe et Antec 300.


genuz
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-01-2011 14:20:02
Svar/Indlæg:
798/19
Jeg tror det bliver et umådelig populært kabinet, da der ikke rigtig er noget lignende i den prisklasse. Jeg ville ikke tøve med at købe det, hvis jeg bare skulle smide 4 vægge om lidt hardware til en kammerat.

Men tsk. tsk. Silverstone - gør dog ligesom Lian Li og sæt et andet navn uden på boksen, så gør det ikke lige så meget, at i blander jer i den billige ende.