Test: Asus Crosshair V Formula-Z

Bundkort, AMD d.  17. september. 2012, skrevet af unnamet 1 Kommentarer.  Vist: 11733 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: unnamet
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2095,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Techdata

Introduktion

Denne gang har ASUS sendt os deres seneste bud på et AMD bundkort. Det er en opdateret version af deres tidligere topmodel. Dette betyder, at kortet har fået et "Z" i enden af navnet. Hvis man vælger "Z" udgaven frem for den gamle udgave, får man bl.a.: SupremeFX III lydkort, et opdateret digitalt strømfordeling system til cpuen samt mulighed for højere RAM hastighed. Ved overclocking af FSB kan man køre hele DDR3 2400 hastigheder.

 

 

ASUS - eller mere præcist ASUSTeK, er et Taiwanesisk firma der blev grundlagt i 1990. De er mest kendt for deres hardware komponenter, men de senere år har de også vundet rigtig godt ind på notebook markedet. Det er dog ikke det eneste ASUS producerer. De laver nemlig også PDA'er, mobiltelefoner, netværksprodukter og LCD skærme, og et væld af tilbehør. Bloomberg's Businessweek har vurderet ASUS til at være en af asiens 10 største it virksomheder.

 

 

 

Læs med på næste side, hvor du finder info om det nye 990FX chipset.

rehan09
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-09-2012 11:51:29
Svar/Indlæg:
1029/82
ASUS leverer virkeligt features der vil noget! Jeg sidder selv med et ASUS Maximus Extreme V, som har alle de features man kan ønske sig.

Dog er de ærgeligt at man ikke kan få PCI 3.0 med AMD endnu, og som du selv påpeger, Thunderbolt på high end AM3+ modellerne.