Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: tatoo1956
Oversættelse: tatoo1956

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1378,00
Produkt udlånt af: Synology
DK distributør: n/a

Introduktion


 

Synology har sendt os denne DS213J NAS til test. Den ser spændende ud i både designet og softwaren. Nogle vil måske syntes at den ser småkedelig ud, men indtil nogen kommer med et revolutionerende design indenfor NAS-verdenen, så er denne Synology (i mine øjne) stilren.

Jeg er spændt på at teste denne model, det er i den mindre klasse, men Synology plejer ikke at skuffe, heller ikke selvom specifikationerne ikke er i den høje ende med processor og RAM. Her er, hvad Synology reklamerer med at denne DS213J kan byde på:

Synology® DiskStation DS213j er en budgetvenlig 2-bay NAS-server til mindre kontorer og hjemmebrug, der er specielt designet til at være en løsning til fillagring og -deling med databeskyttelse til hjemmemiljøet med lavt strømforbrug, stille drift og pålidelighed. Den kører på operativsystemet DiskStation Manager (DSM) og er nem at bruge og har en række funktioner.
 
Floating-point enhedsaktiveret CPU-foretrukken multimediebehandling
Stor 512 MB RAM til multitasking
Over 100MB/sek. ved læsning, 70MB/sek. ved skrivning
Væk på LAN-parat
Køligt og stille kabinet
DLNA®-kompatibel medieserver
Kører på Synology DiskStation Manager

For at give et billede af hvad en NAS egentlig kan bruges til har Synology lavet dette billede, som illustrerer hvordan sådan en enhed sættes sammen med resten af IT-udstyret i hjemmet.

 

Synology har været på storage-markedet i mange år og har efterhånden leveret en hel del forskellige modeller til både hjemmet og virksomheder, med modeller som kan klare hastigheder på over 1GB/s!

Her er hvad Synology skriver om sig selv på deres hjemmeside:

"Synology er grundlagt i 2000. Synology er et ungt og energisk firma, der er dedikeret til udvikling af højtydende, pålidelige og fleksible samt miljøvenlige Network Attached Storage (NAS)-produkter. Vores mål er at levere brugervenlige løsninger og god kundeservice, som opfylder behovet i virksomheder, hjemmekontorer og blandt individuelle brugere og familier."


Vi ser nærmere på kassens indhold på næste side:

Achim-Muma
 
Superbruger
Tilføjet:
30-08-2013 17:40:40
Svar/Indlæg:
65/12
hvornår har denne model ramt markedet? er den helt ny?


Kaipay
 
Superbruger
Tilføjet:
30-08-2013 18:52:11
Svar/Indlæg:
3/1
Nas'en kom tilbage i maj måned. Du kan læse mere om den inde på synology's hjemmeside.