Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: tatoo1956
Oversættelse: tatoo1956

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1378,00
Produkt udlånt af: Synology
DK distributør: n/a

Software

Synology benytter deres software - "Diskstation manager" på alle deres NAS. Det er en genial software med alle de hjælpefunktioner, som du kan drømme om indbygget. Denne software imponerer mig, selv efter mange andre test af forskellige mærker NAS. Den er intuitiv korrekt opbygget og lige til at gå til uden finurligheder og "krøllet sprogbrug". Jeg vil påstå at langt de fleste kan sætte sådan en NAS op, selv uden indgående kendskab til sådanne operationer. En af de fornemme funktioner er, at denne NAS også kan bruges på Mac og Linux platformen uden besvær.

En nævneværdig ting er at manualen er utroligt udførlig og meget let at læse og forstå. Alt er forklaret enkelt og hjælper med mange af de spørgsmål, som en nybegynder i NAS-verdenen vil stå med. Har du lyst til at undersøge brugerfladen / softwaren, inden du køber en Synology, så er her et link til selvstudium og afprøvning af softwaren: http://www.synology.com/support/tutorials.php 
 


Her er et skærmbillede af hvad der møder dig på NAS'en:
 


Ud fra denne menu kan du gøre hvad du ønsker uden problemer. Når du har oprettet hvad du ønsker, så er det i kontrolpanelet at det hele foregår. Kontrolpanelet er dejligt overskueligt og viser de muligheder, som denne NAS indeholder.


Der kommet en resource-overvågning med den nye DSM og en logføring samt en helt ny brugerflade. Væsentlig pænere at se på og en masse nye menuer og muligheder.

Alle menupunkterne er tydelige og illustrerer klart, hvad de er skabt til. Her er en oversigt over mulighederne, som ses på nedenstående billede. Disse programmer ér installeret på min NAS:


Herunder er illustreret blot en lille del af de programmer, som du kan installere. Du installerer dem ganske simpelt ved at downloade dem direkte til din Diskstation gennem menuerne her


Så er der muligheder for en masse 3. partsprogrammer oven i, PLUS at NAS'en er "åben" for evt. programmeringer til eget brug (eller udvikling til andre). Der er phpMyAdmin, ekstra streaming-programmer som Logitech media-server, backup programmer, mail-station mm. Mulighederne er uendelige til Synologi's NAS servere. Det vil kræve meget lang tid at remse alle muligheder op, spændende er det men går du med et lille ønske i maven om en NAS, så er her en formidabel mulighed for en god investering til mange år frem i tiden.


Lad os så komme til testen på næste side, hastigheden ér jo spændende:

Achim-Muma
 
Superbruger
Tilføjet:
30-08-2013 17:40:40
Svar/Indlæg:
65/12
hvornår har denne model ramt markedet? er den helt ny?


Kaipay
 
Superbruger
Tilføjet:
30-08-2013 18:52:11
Svar/Indlæg:
3/1
Nas'en kom tilbage i maj måned. Du kan læse mere om den inde på synology's hjemmeside.