Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 599,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Denne gang er det et bundkort til AMD´s APU'er vi har fået tilsendt fra GIGABYTE. Det er et bundkort som er i midten af GIGABYTEs bundkorts hierarki dog uden helt at nå op til Sniper i funktioner og spændingsstyring af CPU'en. Der er dog ganske gode muligheder for OC i dette bundkort, så det er ikke en helt skrabet model.

 


 

På den ene side af kassen får vi oplyst at det er et bundkort i Ultra Durable serien og at bundkortet understøtter AMD APU'erne. Der er vist heller ingen tvivl om bundkortets navn. På den anden side fremhæves bundkortets funktioner og teknologier rask væk i en lind strøm. Det er naturligvis dog ting som er relevante at vide hvis man vil investere i dette bundkort.
 


 

GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er GIGABYTE blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. GIGABYTE producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværks enheder, servere og mobiltelefoner.

 

På næste side ser vi nærmere på chip sættet.