Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 599,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 


 

Sådan tager bundkortet sig ud. Personligt kan jeg godt lide det matsorte bundkort og de halvblanke køleprofiler, det giver sammen med det guldfarvede tryk på køleprofilerne et ret professionelt udtryk. Selve layoutet kan der af gode grunde ikke ændres meget på da det er en standard. Audiodelen i venstre side af bundkortet er på denne model Ikke adskilt "fysisk" fra bundkortet af en diode oplyst gennemsigtig sti gennem bundkortet. Så det er lidt her der er sparet i forhold til topmodellen Sniper.



 

Selve strømforsyningen til CPU/APU'en er lagt ud på 6 strømfaser som skulle give en ret god mulighed for et godt overclock. Jo flere faser der er til strømstyringen jo bedre. Selve Køleprofilen på MOSFET transistorerne ser ikke ud af meget men den er lavet i et design som trods den beskedne størrelse rigeligt kan bort transportere den udviklede varme.



 

Bundkortet er udstyret med ikke mindre en 8 SATA stik vel at mærke selvfølgelig i 6 Gb/s udgaven som er indbygget i chipsættet.




 

Forneden er der i bunden af bundkortet udover SATA stikkene fra venstre et stik til frontens Audiostik, et SPDIF stik, et seriel port stik, et stik til et TPM modul, 2 USB 2.0 stik og systempanelet til de små ledninger fra kabinettet, der er farvekodning på dette panel og det er ganske praktisk så man ved hvor man er henne i stikrækken. Ovenover systempanelet sidder stikket til reset af BIOS'en. Mellem de 2 PCIe porte ses de 2 BIOS'er til højre for BIOS batteriet.



 

Her ses en gennemgang af bagsidens stik, meget praktisk lavet af GIGABYTE. her er al den info man kan tænke sig.

 

Så er det blevet tid til at se nærmere på BIOS'en.