Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 599,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Specifikationer

 


 

Denne funktion gør det muligt at sætte din mobiltelefon til at lade uanset om PC'en er tændt, i standby eller endda helt slukket.

 


 

Dette symbol indikerer at dette bundkort er fremstillet efter en ny metode hvor man fremstiller selve printkortet med en tættere glasmætning end på normale print og det sikrer mod kortslutning ved fugt påvirkning.
 


 

Dette bundkort er udstyret med GIGABYTEs DUAL BIOS teknologi som sikrer at der altid er en kopi af bios'erne der virker en den primære eller den sekundære.



 

GIGABYTEs ULTRA DURABLE er et prædikat for at der på dette bundkort er brugt særligt udvalgte komponenter der sammen med den øvrige teknologi brugt til fremstilling af bundkortet sørger for en længere holdbarhed end normalt.
 


 

A88 chipsættet opgraderer PCIe bussen til den nye PCi Express 3.0 som understøtter hastigheder til grafikken på op til 8 GT/s.



 

Bundkortet er også udstyret med anti strømspids ICer som beskytter mod store spidser i den leverede strøm til bundkortet.



 

Bundkortet er udstyret med ICer mod antistatiske udladninger.



 

Dette bundkort er også udstyret med DUAL Link DVI som understøtter skærm display op til 2560x1600 på DVI porten.



 

Selv USB stikkene er på dette bundkort sikret mod at brænde af individuelt, så skulle ulykken alligevel ske, så er der stadig 3 stik der virker.



 

Dette bundkort understøtter også op til 4K opløsning på HD stikket så HD film kan nydes i suveræn opløsning

 






 

Lad os så få set på bundkortet.