Test: Razer Deathstalker Chroma

Styre-enheder d.  07. oktober. 2015, skrevet af Ronin2300 1 Kommentarer.  Vist: 8907 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Ronin2300
Oversættelse: Ronin2300

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 949,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Introduktion

I denne anmeldelse har jeg haft fingrene i endnu et af Razers tilføjelser til deres Chroma serie af produkter med deres Deathstalker Chroma. Deathstalker tastaturet fra Razer findes i alt i fire udgaver, og Chroma ligger i ca. midten imellem Deathstalker Essential  og Ultimate udgaven.
Vi kigger nærmere på hvordan Deathstalker Chroma klarer sig, på det efterhånden ret udbyggede marked for gaming tastaturer, med maven fuld af 16.8 millioner lys muligheder.


Razer som blev grundlagt i 1998 er bredt kendt i gaming kredse for deres række af tastaturer og mus. Razer har dog efterhånden udvidet så de nu også leverer hele systemer som gaming laptops mm. De har ofte leveret nytænkende og alternative produkter, der bryder rammerne for alm. udstyr med ting som fx. deres Project Christine.

 

Vi kigger nærmere på kassens indhold på næste side.

Ronin2300
 
Overclocker
Tilføjet:
08-10-2015 10:14:09
Svar/Indlæg:
188/45
En lille note her efter anmeldelser er skrevet. I forhold til mit problem med registrering af tastaturet når jeg tændte computeren, så har jeg været i dialog med Razer, som dog desværre ikke har kunne komme med en løsning på problemet. Tastaturet er dog testet på en anden maskine, hvor der ikke var skyggen af et problem. Det kan dog meget vel være et endnu uidentificeret problem på min maskine.