Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1599,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Fourcom

Introduktion
 

Denne gang har jeg fået et ASUS ROG STRIX Z270I GAMING bundkort til test. Det henvender sig primært til brugere som ønsker et højt ydende system på en meget begrænset plads. Med andre ord dette er et M-ITX bundkort. Lad os se om det kan præstere lige så godt som de større ATX bundkort.



 

På fronten af æsken ses bundkorte,t og ellers er fronten spækket med bundkortets navn og at det er et ROG bundkort samt at vi har at gøre med, nemlig et STRIX, som burde betyde fin ydelse. Der er selv på dette lille bundkort blevet plads til RGB LED i højre side af bundkortet, på undersiden vel at mærke. På bagsiden ser vi igen et fint billede af bundkortet og en del tekst som beretter om dets funktioner. Længere nede er nogle af funktionerne vist på større billeder med forklarende tekst under.



 

ASUS er blandt IT-branchens største og mest anerkendte producenter af hardware. I sortimentet har de bl.a. bundkort, grafikkort, bærbare og meget andet. ASUS er blandt andet kendt for deres Republic of Gamers produktionsrække, Eee PC'er, samt en helt række andre.

 

Lidt om chipsættet følger på næste side.

 

 

bmwnp
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-05-2017 09:15:44
Svar/Indlæg:
611/4
Det kunne være lækkert hvis de lavede dette kort med et X370 chipset også... Og Ekwb lavede en monoblok,det ku være fedt... 🤡


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
01-05-2017 09:21:54
Svar/Indlæg:
2045/273
#1

Ja det kunne det og der ville helt sikkert være et marked for det, men det varer desværre nok lidt endnu. 😛


dMITIj
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2017 08:11:21
Svar/Indlæg:
1864/156
Fint test 🙂

jeg går og leger med tanken om at gå M-ITX vejen til fordel for mit ATX og dette mobo er klart det jeg skal have hvis det bliver aktuelt, jeg har kun læst godt om det og hvad det kan.

Eneste jeg ikke kan gøre mig klog på er M-ITX kabinetter, synes alle har mangler og det hurtig bliver med et stort kompromis ift. køling til både CPU og GFX ellers koster det 1800,-+ og det er lige i overkanten for et så lille kabinet 😛 .


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
08-05-2017 08:48:07
Svar/Indlæg:
2045/273
#3

Ja men det er bestemt også et lækkert M-ITX bundkort. Det eneste jeg manglede var et USB 2.0 stik til styringen af den AIO køler jeg brugte, så jeg måtte ud og købe en adapter fra USB 3.0 stikket, men det kan man ikke i et kabinet hvor de uden tvivl skal bruges på fronten af kabinettet.

Man er nok nødt til at vælge det kabinet der kommer nærmest ens ønsker og så gå på kompromis med resten. 🙂