Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 3600,00
Produkt udlånt af: Thecus
DK distributør: MMD

Layout / Design


Maskinen er bygget som et lille PC kabinet. Bukket stålplade med en front af plastik. Til gengæld fylder den kun omkring 1/3 af et standard uATX kabinet. Der er plads til to 3.5" harddiske, og du får adgang til dem ved at åbne den lille låge på fronten. Der er blevet plads til en SDHC kortlæser, en flashkort type der er meget udbredt til kamerabrug. Indsæt dit SDHC kort og tryk på COPY knappen lige under, så kopieres alt indholdet automatisk til harddisken.
 


Harddiskene skal monteres i en ramme, der passer ind i en rille i NAS kabinettet. Rammen er forsynet med en låsemekanisme, så uvedkommende ikke bare kan hive dine harddiske ud og putte dem i lommen, men er nødt til at stjæle hele kassen (....)
 


På bagsiden er der indgang for strømforsyningen, to USB 2.0 porte, en eSATA tilslutning og to Gigabit ethernet porte. Der er understøttelse for JUMBO frames og/eller såkaldt load balancing af netværkstrafikken.
 

Der er ikke noget stort forkromet display på fronten med smart grafik og ekstra imponade. I stedet er der en række grafiske symboler der lyses op af lysdioder når der er aktivitet. Det er simpelt og det fungerer. De mere avancerede informationer skal du alligevel hente via firmware programmet i din web browser.