Layout / Design
Kortet følger reference grafikkortet, og er derfor også en smule langt. Det er 26,6 cm langt, for at være lidt mere præcis. Køleren følger det traditionelle IceQ-design, og må siges ikke at være det kønneste, men om man bryder sig om det er jo op til en selv. Vi ser endvidere 2 CrossFire tilslutninger, hvilket betyder det er muligt at køre med op til 4 grafikkort i et CrossFire setup med dette kort. Men lad os nu ikke glemme Hydra chippen der også tillader at koble et hvilket som helst andet grafikkort til også.
I toppen ser vi pipelines på selve køleren for at sprede varmen mellem finnerne. 2 af dem ser meget store ud, og de andre to er knap så store. Vi ser ét 6-pin PCI-e strømstik og ditto 8-pin PCI-e strømstik; helt strømbesparende er kortet nok ikke, men det forventes heller ikke af et high-end grafikkort. Til sidst kan der lige nævnes at kortet her ikke har 2 BIOS som referencekortet - derfor mangler knappen til at vælge mellem de 2 BIOS. Grafikkortet bliver der kun lavet 500 af, og hvert kort har fået et nummer. Dette kort er nummer 36 i produktionen, som det ses på klistermærket.
Hydra chippen ser sådan ud. Denne chip er af typen Hydra 200. Chippen er en mellem udgave af hvad LucidLogix tilbyder. Den kører 300Mhz og er baseret på Tensilica Diamond arkitekturen. Chippen er lavet med 65nm teknologi og har en TDP på 6 watt. Forskellen på chippene er antallet af PCI-E baner. Den mindste har x8 baner, den der sidder på dette kort, mellem chippen, har x16, og den helt store chip har 2 x16 baner. Den lille chip har mulighed for at styre 2 grafikkort, den mellem har mulighed for 3, og den helt store kan styre hele 4 grafikkort.
Bagpå ser vi faktisk samme bagpanel som på referencekortet. Der er plads til lidt udluftning, 2 Mini DisplayPort, 1 HDMI og 2 DVI porte. Den ene DVI port er en DVI-I port, som skal bruges, hvis adapteren skal bruges for tilslutning af ældre skærme. Den anden er blot en DVI port og mangler derfor 4 pins.