Test: T'nB Street headset

Lyd d.  10. juni. 2012, skrevet af Capiz 1 Kommentarer.  Vist: 7607 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Capiz
Oversættelse: Capiz

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 459,00
Produkt udlånt af: Coferrodetail
DK distributør: Coferrodetail

Kassens indhold

 

Da jeg pakkede kassen ud, var det tydeligt at der var gjort meget ud af designet af kassen og tydeligheden af at dette er et Street headset fra T'nB. Dette headset er et Hands Free kit, så headsettet er primært til brug af telefoner, og der er adapter stik med til forskellige smartpones.
Da jeg går i gang med at pakke headsettet ud, tænker jeg godt nok mit. Selve kassen er i gennemsigtig plastik, og gør det faktisk ret svært at se hvordan tingene skal pakke ud, for at man kan komme ind til det vigtigste.

 

 

Indhold:
1 stk. headset
1 stk. adapter for andre smartphones end iPhone.

 

  


 

Specifikationer


På kassens bagside, kan der læses hvilke enheder sættet passer på, og hvilke tekniske specifikationer headsettet kan byde på. Teoretisk ligger det område vores øre kan opfange lyde mellem 20hz og 20.000hz. Men dette sæt går over og under begge grænser, det skulle kunne aflevere lyd i intervallet 12-23.000hz. Men det vigtigste kan vi alle vel blive enige om, at det er kun, og jeg understreger, kun den praktiske test der afgør hvor godt et headset kan levere. De praler med 108db, så et ordentlig øresønderrivende skralde bang, kan man måske godt opleve.

• Impedance (Ohm) : 32 Ohms
• Sensibility : 108dB
• Magnet type : NdFeB
• Frequency band (Hz) : 12-23 000
• Input power Max (mW) : 100
• Cable length (cm) : 150 cable nylon
• Magnet diameter (mm) : 40
• Type of connector : jack gold 3.5mm


Der er ingen specifikationer på mikrofonen, så det bliver spændende at teste den, om den er god nok. Selve ørebøfferne er en fin størrelse på 80mm i diameter. Højtalerne er dog kun 40mm, så det er spændende om de kan give den dybde som specifikationerne foreskriver. De fleste højtalere i headsets er på en 50-60mm, hvilket gør de kan dække ørene, men på disse fra T'nB sidder hørebøfferne altså uden på mine øre.


 

crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-06-2012 07:13:03
Svar/Indlæg:
7765/230
Quote:
"Men når vi nu smider noget musik igennem, om det er de ellers så hårdtslående som Aba og simonsen, U$O, L.O.C eller en hel anden"

Ja vores opfattelse af hvad der er hårdtslående musik
er meget forskelligt...Hvilket jeg personligt er meget glad for,,, :yes: 😛
På farten foretrækker jeg dog in ear, med min alder er der lidt for meget street over det med store hørebøffer på.. 😛