Test: T'nB Street headset

Lyd d.  10. juni. 2012, skrevet af Capiz 1 Kommentarer.  Vist: 7608 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Capiz
Oversættelse: Capiz

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 459,00
Produkt udlånt af: Coferrodetail
DK distributør: Coferrodetail

Test


Til test af dette headset, har jeg brugt min iPhone 4S og en Nokia Lumia 800. Som sekundær test har jeg brugt sættet på min stationære maskine, med THX TruStudio Pro.  Der er brugt forskelligt musik for at give det mest realistiske bredspektrede perspektiv.

 

Headsettet sidder godt på mit ellers ret så store hoved, og det er utrolig let at have på. Selvom jeg har brugt det i en god rum tid, føles de stadig rare og kolde at have på: Om det er pga læderet/skindet, ved jeg ikke, men det er ihvertfald rigtig behageligt. Jeg syntes ledningen er utrolig kort, hvilket begrænser brugen af headsettet. Det er selvfølgelig primært til mp3 og smartphone brug, men det kan stort set ikke bruges til pc, med mindre man tilføjer en forlængerledning. Det er super ærgeligt, da jeg også godt kunne forestille mig det ville tiltrække nogle andre målgrupper. Ledningen er sleevet, hvilket er et stort plus da man ikke får sammenfiltrede ledninger efter en tur i tasken.

 

 

Men når vi nu smider noget musik igennem, om det er de ellers så hårdtslående som Aba og simonsen, U$O, L.O.C eller en hel anden, så er det i mine øre et rigtig godt headset. Selvom der er mange toner højtaleren skal dække, er både diskant, mellemtone og bas ganske pænt repræsenteret. Jeg syntes diskanten er klar og nem at høre, og mellemtonen giver en fin dybde sammen med bassen. Jeg kunne måske godt klare noget mere bas dybde, men det har helt sikkert noget med højtalerens størrelse at gøre, den er jo trods alt kun på 40mm. Det gør at enheden ikke vil kunne have en ret stor dybde (bevægelse fra midten), og derfor bliver bassen knap så dyb. Når man bevæger sig rundt, er det fint man kan gå frem eller tilbage i sine sange, uden at skulle have telefonen op af lommen. Så her gør headsettet det klart nemmere at bruge et evt medfølgende headset til telefonen. Jeg syntes dog headsettet gør det ganske fint, det er jo trods alt i en mellemhøjt prisleje.

 

 

Når man skal bruge headsettet i forbindelse med en telefonsamtale, fungerer højtalerne som højtaleren i telefonen. Og man skal snakke i mikrofonen der sidder i betjeningsdelen på ledningen. Når man har en telefonsamtale, oplever jeg lidt at der ikke skal meget krops bevægelse til, før der kommer meget skratten. Mikrofonen er simpelthen meget følsom, og der sidder ikke nogen klemme på ledningen, så betjeningsdelen ikke fløj rundt og ramte tøjet hele tiden. Man er virkelig nødt til at stå stille eller holde betjeningsdelen i hånden, for at undgå skratten. Headsettet gør det alligevel rigtig godt samlet set, da lyden er meget klar.  Og selvom der er meget larm rundt om en, kan man stadig høre hvad afsenderen siger. Problemet er bare, at mikrofonen ikke kan skille larmen fra stemmen, som man ser i mange telefonbestemte headsets idag. Så det er ikke et headset jeg vil anbefale hvis man bevæger sig rundt i larmende omgivelser, og skal snakke i telefon gennem headsettet.

crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-06-2012 07:13:03
Svar/Indlæg:
7765/230
Quote:
"Men når vi nu smider noget musik igennem, om det er de ellers så hårdtslående som Aba og simonsen, U$O, L.O.C eller en hel anden"

Ja vores opfattelse af hvad der er hårdtslående musik
er meget forskelligt...Hvilket jeg personligt er meget glad for,,, :yes: 😛
På farten foretrækker jeg dog in ear, med min alder er der lidt for meget street over det med store hørebøffer på.. 😛