Test: T'nB Street headset

Lyd d.  10. juni. 2012, skrevet af Capiz 1 Kommentarer.  Vist: 7609 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Capiz
Oversættelse: Capiz

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 459,00
Produkt udlånt af: Coferrodetail
DK distributør: Coferrodetail

Layout / Design

 

Headsettet er som indpakningen, fuld af street. Det er med en tyk læderrem i toppen, med nylonstof indvendigt mod hovedet. Det kan udvides ved at trække højtalerne nedad. Det kan justeres fra rimelig små hoveder til enorme, mine kinder blev dækket da jeg udvidede dem helt. Selve højtaler enhederne, er med store skind puder, og det er virkelig blødt og behageligt. Street højtalerkapslen med en kromring og STREET skrevet i midten. Ledningen går ud af venstre højtaler i et stift stykke plastik. Det resulterer i at ledningen får et "knæk" hvis ledningen trækkes til siderne, lidt upraktisk i forhold til at det skal være et headset man bruger på farten.
 

 

I forhold til prisen på headsettet, er det som forventet at det er lavet i plastik. Og selvom byggekvaliteten føles som en rigtig god kvalitet, tror jeg næppe det er stærkt nok til at sætte sig på. Headsettet er designet, så når man står tæt i metroen eller bussen og spiller højt musik, er der ikke meget lyd der kommer ud bagfra højtalerne, hvilket jo er meget genialt.

Selve højtalerne kan drejes 90grader. Og min umiddelbare vurdering af grunden er, at man kan have dem liggende og spille musik. Hvor højtalerne i modsat andre, kan spille mod en, i stedet for ind i højtalerne.

 

 


På den forholdsvis korte ledning er der en lille betjeningsdel, hvor man kan svare og lægge på, i forhold til mobilopkald. På bagsiden kan man skrue op og ned for lydstyrken. Hvis man spiller musik, kan man gå frem (på 2 tryk) eller tilbage (3 tryk)  i musiknumre. 1 tryk er afspil eller pause.

 

crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-06-2012 07:13:03
Svar/Indlæg:
7765/230
Quote:
"Men når vi nu smider noget musik igennem, om det er de ellers så hårdtslående som Aba og simonsen, U$O, L.O.C eller en hel anden"

Ja vores opfattelse af hvad der er hårdtslående musik
er meget forskelligt...Hvilket jeg personligt er meget glad for,,, :yes: 😛
På farten foretrækker jeg dog in ear, med min alder er der lidt for meget street over det med store hørebøffer på.. 😛