Test: AOC e2251Fwu skærm

Skærme d.  07. august. 2012, skrevet af Renissen2 1 Kommentarer.  Vist: 13569 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1231,00
Produkt udlånt af: AOC
DK distributør: Komplett.dk

Layout / Design

Således tager skærmen sig ud efter udpakningen. Den fremstår ganske professionelt i sit højglans pianosorte udtryk. Om man lige er til højglans og sort er ikke så meget spørgsmålet, for den fås udelukkende i denne udformning. Man kan sige at den fremstår meget lækkert og stilrent, men omvendt så er der ikke noget der tager mere imod støv og fedtfingre end netop højglans sort. Om det så er smart på en skærm der er produceret med bærbarhed som hovedformål, kan man da godt sætte spørgsmålstegn ved. Selv om hele skærmen er pakket ind, i alt det pianosorte plast og foden, samt holdereren også er udført i samme plast, virker det nu meget robust.

Der er ikke noget der knirker eller piver når man flytter rundt på skærmen, så alt i alt må kvaliteten siges at være helt iorden. 

Den tynde skærm gør sig også flot fra siden. Standeren har en fast højde, men skærmen kan tiltes bagover til den ønskede betragtnings vinkel.

Standeren afmonteres ved at lægge skærmen på et plant underlag og trække i standeren/foden til den slipper i samlingen (den er en smule stram, da der jo er en slags låseklemme på standeren). Det er jo rart at der ikke skal bruges værktøj, men ok skærmen er jo netop lavet med mobilitet for øje.  

Dette billede tog jeg mest for at vise skærmen med et billede på og lys i den blå diode helt til højre forneden. Den er behageligt afdæmpet og virker slet ikke forstyrrende på nogen måde.

Undtagelsesvis er dette billede taget med blitz for at fremhæve bagsidens specielle mønster, samt vise det meget lækre højglans sorte område med AOC logoet. Det er samme lækre højglans sorte der går igen på rammen og foden. I det grå felt under AOC logoet kan man se USB stikket og ved siden af et powerstik til en ekstern strømforsyning, som kan købes særskilt hvis det skulle være nødvendigt.

Selve monteringen af skærmen på den medfølgende fod er uhyre simpel og godt beskrevet i manualen. En lille smart detalje er det fremhævede billede i cirklen. Skruen til at fæstne/spænde skærmholderen fast med, har et lille stykke metal sat på skruens hoved. Det kan vippes 90 grader,så det udgør et lille fingergreb så man kan spænde den ordentligt uden at skulle rode efter en skruetrækker i tide og utide. 

Tak til AOC for de 3 første billeder og sidste illustration, som stammer fra deres hjemmeside og en manual.

 

Så er det blevet tid til at se på softwaren...

IgIbUu
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-08-2012 19:32:36
Svar/Indlæg:
639/66
interessant test, har tit spekuleret over hvor godt det virker med usb til skærm.