Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: www.sparkle.com.tw
Produktet distribueres i DK af: www.sparkle.com.tw
Link til producentens website: www.sparkle.com.tw

Grafikkortet


Kortets lay-out præges hele vejen igennem af at være nVIDIA's reference-design. Køleren har dog fået et andet klistermærke på fra sparkle, men det er så også det eneste sparkle har gjort ud af designet på grafikkortet. Køleren er den standard-type der generelt bliver brugt til Geforce6600GT, 6800LE og 6800. Den har en rimelig stor 50mm gennemsigtig blæser, og selve køleprofilet er af den type der leder luften henover processoren.



På bagsiden er kortet endnu mere kedeligt og faktisk helt tomt for komponenter, dette er helt sikkert gjort for at holde deres omkostninger nede, således at kortet bliver så simpelt opbygget som muligt. Det gør at vi kan få nogle endnu billigere grafikkort og at nVidia er mere konkurrencedygtige mod ATi.



Der er desværre ikke køleprofiler på grafikkortets ram, tilgengæld er det lettere at tjekke hvilke ram vi har med at gøre. Samsung 2.0ns-ram betyder at de er specificerede til max 500Mhz (DDR1000) Det vil sige at rammene ikke burde kunne trække ret meget mere end de 500Mhz som de kører med fra standard. Ikke noget overraskende da det er et skrabet grafikkort.




Der er tre udgange som henholdsvis er et almindeligt VGA-stik, DVI-i og S-VHS.
DVI-i er et kombineret digitalt og analogt stik, hvor der bl.a. kan bruges en adaptor fra DVI-i til VGA, således at man kan bruge to skærme med VGA-stik.

Derudover er der et 9pin S-VHS-stik som jeg har udspecificeret mere grundigt i TV-out-delen.



Trods at blæseren er gennemsigtig er der desværre ikke lys i den. Det ville ellers have sat prikken over i'et. Så kortet ser ud til at være rettet direkte mod den prisbevidste bruger der værdsætter prisen og ydelsen højere end støj og udseendet.