Layout / Design
Asus Transformer Pad TF700T er med samme type metal bagside som Prime var bygget med, med med en plaststøbt top bagplade(bedre WIFI og GPS), og den føles rigtig behagelig. En super god tyngde – uden at vægtfordelingen føltes skæv. Man føler det er nemt at holde ved, og den glider ikke umiddelbart, ud af hånden.
Med docken monteret ligner det de små PC’er, eller også kendt som døgnfluerne, vi så storme frem på markedet for nogle år siden. Ud over det, får man en fin touch skærm, sammen med touch pad på docken. Tasteturet er af en fin størrelse, og det er nemt at ramme de rigtig taster. Der mangler de kendte F1-F12, noget mange måske ikke vil se ved første øjekast, for der er mange genvejstaster på docken, og det er rigtig lækkert.
Selve tablen har en buet bagside til kant, så den føles rigtig behagelig i hånden, og man har hele tiden et godt greb om den. Den tynde kant gør at man kan se stikket til hovedtelefonerne, men det har ingen betydning for lyden eller, om hovedtelefonerne sidder ordentlig fast.
På tablet delen er der et ASUS logo i øverste venstre hjørne, og i samme hjørne er tænd/sluk knappen og ”dvale” knappen. Det er derfor nemt at finde knappen, og man skal ikke føle sig frem (pga. det fine ASUS logo i hjørnet), for man kan stort set ikke se knappen, ligegyldigt hvordan man sidder man tablen.
En trekant i bunden, er en indikator for, hvor man skal tilslutte tablen til docken og laderen, som også har en trekant (dog modsat vendt). Det gør det igen nemt, at tilslutte, og man presser ikke unødigt for at tilslutte.
Kameraet på bagsiden sidder i midten, og er på 8 MP, med en blænde på F2,2 som er rigtig lysstærkt. Kameraet i fronten sidder en smule til højre for midten, og det er nok pga. den tynde kant, at der ikke er plads til begge kameraet på samme punkt.
Docken er også buet til kant, som tablen, og man den føles rigtig behagelig at holde ved. Der er fire store sorte gummicirkler, som gør at docken står rigtig godt fast. Dog har jeg oplevet, at hvis man vipper skærmen mere end 10-15grader fra sammenlukket, så står docken lige pludselig ikke på de to bagerste gummicirkler.
Docken bliver hævet af hængslet som tablen bliver tilsluttet i, og hævet op på to plastikstriber, ganske uforståeligt og tåbeligt, for nu skøjter den rundt på bordet, lidt ærgerligt man ikke havde tænkt på det i designfasen. Dog giver den nye situation en bedre vinkel for hænderne, og det er jo godt nok, hvis man har tænkt sig at blive hængende. Hængslet er utrolig sejt at flytte rundt med, med mindre tablen sidder deri. I hængslet, hvor tablet delen skal sidde, er der beklædt med stof for ikke at ridse skærmen. Tasterne er af en fin gummitype, så de heller ikke ridser. Der sidder to små aflange gummistykker på siderne af tasteturet og en under touchpad'en, for at give lidt afstand til skærmen. Igen nogle tiltag for ikke at ridse skærmen.
Et nemt overblik over I/O tilslutningsmuligheder:
Tablet
Venstre side kant: Ét 3,5 mm jack stik, Micro-HDMI, Reset, MicroSD
Højre side kant: Ingen fancy knapper eller tilslutninger
Top kant: Power/dvale knap, Volume op og ned
Bagside top: 8MP kamera, LED Flash og mikrofon
Højre side bag: Højtaler
Front: 1,2 MP kamera
Dock
Højre side: Ét USB 2.0 stik, SD kortlæser
Venstre side: 40 pins ladestik, status LED
Bag: 2 Hængsler, 40 pins dock stik
En fin ting, at man har USB tilslutningsmuligheder, men man skal huske på, at der skal være udviklet en driver for at kunne få enheden til at virke. Der er dog drivere til mange tasteturer og mus, USB kortlæsere etc.
På næste side, Software