Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: www.Sapphiretech.com
Produktet distribueres i DK af: www.shg.dk
Link til producentens website: http://www.sapphiretech.com

Software


Installation Driver-CD:



Nærmest obligatorisk CD med drivere til det pågældende grafikkort.

Redline:



Sapphire har i længere tid bundlet deres video utility Redline med deres grafikkort. Det kan bruges til at ændre diverse indstillinger for grafikkort og skærm og så kan man selvfølgelig også bruge det til at overclocke grafikkortet.



Men for at kunne benytte dette program med X850XT PE kortet, skal man hente en patch fra nettet. Når denne er downloaded, kører den automatisk installationen. Der står en note om det på bagsiden af coveret til 'Redline' CD'en.
Ellers får man denne fejl:



Direct3D:



Diverse obligatoriske indstillinger samt et par mere avancerede.

OpenGL:



Igen, diverse obligatoriske indstillinger, samt nogle lidt mere avancerede.

ATi driver:



Under fanebladet driver finder man et par avancerede indstillinger og muligheden for at vælge hvilke faneblade, der skal være synlige i avancerede skærmegenskaber.

Profiles og Game util.:



Det er muligt at indstillinge diverse ting for spil applikationer og gemme forskellige indstillinger til hvert spil.

Hotkeys:



Siger måske lidt sig selv. Her kan man indstille givne funktioner til at have designeret en tastekombination til sig.

Tweaker:



Et faneblad har fået navnet Tweaker og der finder man et par indstillinger, som de fleste af jer sikkert ikke vil nikke genkendende til.

Modes:



Førnævnte indstillinger har her deres egen oversigt.


Cyberlink PowerDVD 5 2CH:



En DVD afspiller der ofte er set bundlet med grafikkort. Sapphire har længe bundlet Cyberlins 'PowerDVD' med deres grafikkort.

Cyberlink PoweDirector 3DE:



En større samling af software til at optage film, redigere og brænde. Der er bundet en langt række funktioner med dette program.

Splinter Cell - Pandora Tomorrow:



Når viden betegnet som "kritisk" vedr. landets sikkerhed ikke kan opnås vha. traditionelle metoder, er 'Third Echelon' beføjet tilladelse til at foretage "fysiske" missioner. Deres eksistens er ikke noget USA's regering kender noget til. 'Third Echelon' udsender enheder kendt som "Splinter Cells", elite efterretnings styrker bestående af en enkelt mand i marken, supportet af et hold. Som en glassplint er en 'Splinter Cell' lille, skarp og næsten usynlig. I 'Splinter Cell' spiller man efterretningsagenten Sam Fisher. Spillet stiller krav til kreativ tankegang og minder meget om et slags adventurespil blandet med 'first person shooter'.

Prince of Persia - The Sands of Time:



I oldtidens Persien findes der et ældgammet ordsprog. Det fortæller om en tid, badet i blod og styret af bedrag. Draget af en magisk knivs mørke kræfter kommer en ung prins til at frigøre en dødlig ondskab, over et smukt kongerige. Hjulpet af en forførende prinsesse og kræfterne i Tidens Sand, sætter prinsen et hæsblæsende eventyr i gang, for at tilbagekræve Paladsets forbandede kamre og genoprette ro og orden i sit land.