Test: PRC Data - Gaming PC

Kabinetter d.  10. juni. 2005, skrevet af Lockheed 3 Kommentarer.  Vist: 16574 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: www.prcdata.dk
Produktet distribueres i DK af: www.prcdata.dk
Link til producentens website: www.prcdata.dk

PRC Data Gaming PC SLI


Introduktion


Så har vi på Hardware-Test modtaget endnu en komplet maskine rettet mod gameren.



Den er denne gang fra PRC Data, der har samlet en lækker gamer maskine til en lidt lavere pris end de maskiner vi på det sidste har testet. Ikke dermed sagt at det er discount, for det er det ikke! - forskellen er blot at man, ved ikke at putte de vildeste dyreste grafikkort i, holder prisen nede, samtidig med at man stadig får en god ydelse.

Det er igen en maskine, der benytter sig af SLI og i denne omgang har man fra PRC data's side valgt at basere den på en AMD platform, et valg der kan blive svært at argumentere imod, så længe det drejer sig om en maskine til at spille på.



Det er som sagt en komplet maskine og man kan finde den HER på PRC Data's hjemmeside. Disse maskiner er, som prisen også antyder specielt rettet mod gamere, der skal have det nyeste og hurtigste hardware, hvilket prisen på 13,995.- også indikerer.

Testmaskinen kommer da også fuldt udstyret, med to stk. nVidia 6800GT baserede grafikkort, som nok skulle give hæderlige resultater, i hvert fald på grafiksiden.


DTU_XaVier
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-06-2005 11:51:13
Svar/Indlæg:
2786/120
Hvorfor er det så interessant at teste færdigt samlede maskiner?? Det er jo ikke anderledes, end at teste de enkelte komponenter for sig, evt. lige kommentere lidt på firmaet der samler, og så designet på det kabinet de har valgt... performance og oc bliver vel ikke bedre end ved saml-selv, hvis det er de samme komponenter??
Ellers rigtig god test, og bliver da ganske imponeret over, hvad de får presset i den for 14000... Set i lyset af, at det er hvad en 1.4ghz Tordenfugl med tilhørende Silverrado køler og GF3 kostede for 4 år siden.. :p

MVH.
Toke :)



Woodgnome
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-06-2005 08:50:51
Svar/Indlæg:
1888/560
Tjaa, det er jo ikke alle der gider eller kan samle en computer selv og så er det jo rart, hvis de kan læse tests af nogle samlede, for at se om det er noget der spiller.



Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
12-06-2005 13:19:41
Svar/Indlæg:
14079/622
God test.. :)

Og det er sådan set en meget fin PC.. dog bryder jeg mig ikke om kabinettet, men det er jo smag og behag :)