Test: Buffalo MiniStation Slim 500GB

Harddiske d.  24. april. 2013, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 9779 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 588,00
Produkt udlånt af: Buffalo Tech
DK distributør: n/a

Layout / Design

Designmæssigt er der valgt et stilfuldt gråt ydre, både på for- og bagside. Overfladen er pæn og mat grå, og udført i hvad der føles som aluminium eller et lignende metal. Rundt i kanten er der en sort plastik-kant, der skjuler sammenføjningerne, og desuden bryder det grå lidt.
 

 


I toppen er diskens eneste tilslutningsmulighed placeret, et stk micro USB 3.0 port. På højre side af porten, er der desuden en lille hvid lysdiode, som indikerer, om disken er sat til en USB-port. 
 


For at illustrere hvor lille denne disk egentlig er, har jeg taget nogle billeder af den sammenlignet med en anden 2,5" ekstern harddisk, en A-Data Dashdrive HV610, samt nogle terninger.
 

 



I og med A-Data disken er en 2,5" enhed, er den i mine øjne ikke specielt stor - men i forhold til Buffalo-disken, ser den jo nærmest "tyk" ud. Disken er bogstaveligt talt lige til at have i lommen. Mange smartphones fylder faktisk mere end disken her. 

 

comicsdk
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-04-2013 08:38:32
Svar/Indlæg:
2131/173
Den mangler lige en ekstra product of the year-pokal, den er trods alt både mindre og dyrere end de diske den bliver sammenlignet med.