Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: www.studiedata.dk
Produktet distribueres i DK af: www.studiedata.dk
Link til producentens website: www.galaxytech.com

Konklusion


Geforce6600GT er generelt kendt for at være den bedst ydende chip i netop det segment, hvilket vores test klart underbygger. Samtidigt har Galaxy valgt at overclocke chippen og rammene lidt ekstra fra fabrikken. Med sådan et overclock er der ikke langt til den noget dyrere model Geforce6800. Derfor giver vi Galaxy 4point i Teknologi

Bundlen er til gengæld noget man skal råbe langt efter. Den er praktisk taget ikke tilstede, og de ting der findes i kassen er lige på grænsen til at være ubrugelige. Et S-Video-kabel af en sølle kvalitet, er næsten noget jeg hellere så at Galaxy havde undladt at lægge ved. Manualen er mangelfuld, og har intet afsnit om Dualbios. Meget uheldigt, da det nok er på de tidspunkter hvor man ikke kan være på Internettet eller computeren, at man har brug for den. Galaxy får dog et point, for at have været så flinke at ligge en DVI-i-converter til grafikkortet med, samt det nødvendige til dual-bios.

På design-siden ser vi til gengæld et helt nyt design, hvor at Galaxy har lagt deres egne spændende idéer ind på. Designet er næsten super gennemført. Kobber alle steder, blåt lys til casemoderen, deres eget printkort, med dualbios og buzzeralarm. Men intet er så godt er det ikke er skidt for noget.naaah, men i det her tilfælde passer det. Galaxy har undladt Geforce6-hullerne til kølere og kun lavet huller efter den gamle standard (geforce4). Jeg kan gode lide de 4 huller som geforce6 har hvilket vil give mere korrekt påsætning af andre kølere. Derudover er der desværre kun blevet plads til et gammelt S-video-stik med 4pins. Meget ærgerligt da vi er flere der bruger composite og nogle er begyndt at bruge RGB-signal til fjernsynet. Dog giver vi Galaxy 4point for deres nytænkning, gode kvalitet og eget printdesign.

Softwaren er ligeså kedelig og mangelfuld som bundlen. Der er kun det nødvendige, hvilket vil sige en driver-CD der igen er beregnet til et standard 6600GT. Heller ingen manualer til dual-bios på CD'en. Simpelthen for dårligt. Og jeg må desværre give endnu et 1 tal.

Ydelsen er i top, og med et overclocket kort fra fabrikken, når vi op i noget der ligner standard6800-hastigheder, der yder minimalt mere, men koster langt flere klejner. I Forhold til klasse-segmentet giver jeg det 4point.

Prisen er til gengæld en lidt kedelig sag. På nuværende tidspunkt står det til 1699kr. Langt dyrere end andre 6600GT-kort, og desværre også dyrere end andre tilsvarende 6600GT-kort. Gainwards langt bedre udstyrede model koster ca. det samme, og ASUS's TOP-udgave er endda noget billigere. Trods de mange gode idéer finder jeg det ikke helt pengene værd og giver det 2.

Galaxy har altså leveret et produkt, der på nogle områder er på grænsen til det perfekte, og på andre er det værste jeg længe har set. Kortet har et par spændende nye funktioner, og oser af kvalitet, men praktisk taget alt andet mangler. Vi håber at Galaxy får rettet op på dette, da det ellers er et rigtigt solidt produkt da har leveret.



Test: Galaxy 6600GT Dualbios
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør1
Design - Layout4
Software - BIOS1
Ydelse4
Pris2
Samlet53%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here