Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: http://www.zepto.dk
Produktet distribueres i DK af: http://www.zepto.dk
Link til producentens website: http://www.zepto.dk

Zepto Znote 2314W



Det har altid været svært at adskille sig fra andre, computermarkedet er ingen undtagelse, men Zepto prøver alligevel med Znote 2314W, som byder på en 14" Widescreen skærm, noget som gør den noget mere kompakt end modeller med 15,4" Widescreen skærm, men alligevel er komponenterne konkurrencedygtige. Med en Pentium M 750 processor, 1.25 GB RAM, en forholdsvis hurtig 60 GB harddisk, og nVidias GeForce Go 6250 grafikkort, kan Znote 2314W opfylde de flestes behov, og det med et overfladeareal der er en smule større end et A4-ark og en vægt på 2.2 kg.


Zepto Znote 2314W


Om Zepto


Zepto blev grundlagt i efteråret 2002 af brødrene Lasse og Per Frost, og har siden starten været i en rivende udvikling, hvor der måned for måned sælges flere bærbare computere end tidligere.
Ud over Danmark, har Zepto også hjemme i Norge og Sverige. Disse 3 lande kombineret, giver Skandinaviens hurtigst voksende producent af bærbare computere.
Zepto har domicil i Frederikssund, hvor alle funktioner udføres, inklusiv fabrikation, salg og marketing.
I de første halvår af 2005 omsatte Zepto for 45 millioner kroner, og man forventer en omsætning for hele 2005 på 120 millioner kroner. Fastholder Zepto sin nuværende vækst, vil man i 2007 nå en samlet omsætning for hele Norden på ikke mindre end 1,2 milliarder.

Bestilling af en Zepto computer


Et hurtigt kig på Zepto's hjemmeside (http://www.zepto.dk) afslører et bestillingssystem meget lig med det du finder hos Dell, som kan takke meget af sin berømmelse, for sit overskuelige bestillingssystem, og mulighederne for selv at tilpasse sin computer. Zepto har haft stor succes med dette tiltag, og man er godt i gang med at høste frugterne, Zepto bader i succes. Bestillingssystemet er absolut en ting jeg kan li'. Dermed har man nemlig en god mulighed for at tilpasse sin computer til sit behov, og ikke mindst sin pengepung.