Test: Zepto Znote 2314W

Bærbare d.  27. september. 2005, skrevet af KIJ 0 Kommentarer.  Vist: 19358 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: http://www.zepto.dk
Produktet distribueres i DK af: http://www.zepto.dk
Link til producentens website: http://www.zepto.dk

Design


Znote 2314W er den første bærbare computer, vi har haft til test, som er lakeret i en hvid farve. Sammen med indlæg af sølvfarve, giver det et anderledes design, om det er flot er vel op til en selv at bedømme, personligt syntes jeg godt om Znote 2314W.


Bunden er sort, hvilket er praktisk, men det ødelægger alligevel lidt helhedsindtrykket, som var bedre, hvis hele computeren havde samme farve. Om det ligefrem er "Design i særklasse" - som Zepto så flot skriver i deres brochure, vil jeg lade jer læsere om at bedømme - selvom at Znote 2314W tager sig bedre ud i virkeligheden, end på billeder.

Funktionalitet


Tastaturer på bærbare computere adskiller sig ofte fra hinanden, dels fordi computerne tit varierer i størrelse, men også fordi at tastaturer på bærbare computere, ofte indeholder funktioner tilpasset den specifikke model.


Layoutet på Znote 2314Ws tastatur er fornuftigt, når man ser bort fra højre side i bunden, hvor "Ctrl" og "Windows" tasterne er ofret til fordel for "Insert" og "Delete" taster, som er flyttet ned i bunden, i stedet for i toppen - det kræver tilvænning. Ellers er tastaturet i en fin størrelse, og tasterne virker af fin kvalitet.


I højre side finder man knapper som klarer de gængse funktioner i forbindelse med afspilning af musik eller film, og lige over dem, en knap til det trådløse netværk, som efter min mening lyser lidt for voldsomt, når det trådløse netværk eller er aktiveret. Er der en smule mørkt, er det blå lys decideret irriterende.


Via genveje på tastaturet, har man mulighed for at justere lydstyrke og lysstyrke på skærmen, og SDCard-læseren på fronten, giver nem adgang til at tømme et digitalt kamera.