Test: ASRock Fatal1ty FM2A88X+ Killer

Bundkort, AMD d.  20. marts. 2014, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 15286 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 673,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: DCS

Specifikationer

 

Lad os kigge lidt nærmere på nogle af specifikationerne på dette Asrock Fatal1ty FM2A88X+ Killer gamer bundkort.

 

Selve bundkortets print er lavet i noget, som ifølge Asrock skulle give en meget større sikkerhed mod kortslutning mellem banerne da vævningen som også er indbygget i PCB'et for at netop isolere og give printet styrke. Dette bundkort er lavet med ultra tynde glas tråde i et ultra tæt mønster som skulle være almindeligt print langt overlegent.

 

Purity lyden skulle også ifølge Asrock være helt suveræn da chippen, en Realtek ALC1150, for det første er beskyttet mod EMI indstråling af et lille metaldæksel. Og derudover er printet isoleret for at udelukke støj fra bundkortets øvrige komponenter. Lyddelen er også udstyret med en TI NE5532 hovedtelefon forstærker som understøtter sæt op til 600 ohm i front audiostikket. Der er også en differential forstærker med samme nummer som den til hovedtelefonerne, den understøtter op til 115 dB SNR på DAC'en.

 

Med dette Asrock bundkort følger der et 3 måneders abonnement programmet XSplit. Programmet er lavet til at sende dine billeder live til en service som twitch.tv hvor din skærm derefter kan ses live. Det bliver ofte brugt til at stream spil live.

 


 

4K er understøttet med en opløsning på minimum 3840 x 2160 pixels. Kun FM2+ APU kan understøtte helt op til 4096 x 2160 i opløsning via HDMI port.

 


 

Som på alle rigtigt gode gamer bundkort er strømforsyningen nu blevet helt digital.

 


 

Her har Asrock leveret muligheden for at få rigtig lækker DTS lyd på computeren og det sker ifølge Asrock via en konvertering af PC lyden til DTS.

 

Hvis man er blandt de mange der har skippet et optisk drev, så er det faktisk muligt at hente og installere drivere via nettet.

 

Asrock har sin egen blæserstyring kaldet FANtastic og her kan man pille og skrue ved omdrejninger og temperaturer som blæserne skal reagere på.

 


 

I chipsættet er PCI-Express 3.0 nu standard og åbner nye muligheder for ydeevnen for dedikerede grafikkort.

 


 

Bundkortet har guldbelagte japanske kondensatorer over alt - for forbedret ydelse og længere holdbarhed.

 


 

Eftersom Fast Boot-funktionen er så hurtig at brugere ofte ikke når at komme i BIOS med et normalt tastetryk, er der indbygget en funktion så systemet automatisk kan starte op til BIOS ved hver genstart. Meget praktisk hvis man tit skal ind og ændre på nogle indstillinger.

 


 

AMD's triple monitor-funktion er også indbygget i dette FM2A88X-ITX+. Altså muligheden for tre skærme samtidigt - uden ekstra grafikkort.
 

 

 

 

Vi fortsætter på næste side med Design/layout.