Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 798,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: DCS

Software


 
 

Når eller hvis man starte cd'en op, der følger med bundkortet i systemet, mødes man af et menu styret program til at installere diverse programmer f.eks. drivere og det er netop driver billedet man ser første gang man starter dette program. Her kan man installere de drivere man nu vil have på systemet. Det er også muligt at sige install all så kører alle drivere og programmer ind på en gang eller man kan sætte flueben i dem man er interesseret i. På billedet til højre er jeg gået et skridt længere henne på menulinjen og nu er værktøjsikonet oplyst og herunder finder man forskelligt værktøj f.eks. MSI's update program og 7Zip programmet.

 

 
 

På menuen linjens tredje punkt kan man installere Chrome og på billedet til højre og dermed fjerde punkt er der mulighed for at installere en 2 måneders Norton antiviruspakke.

 


 

Menulinjens sidste punkt er en side hvor man kan vælge et site fra MSI's mange sites verden over og her kan man også registrere sit bundkort.

 

 
 

Programmet MSI Command Center er et stykke avanceret software til at justere på bundkortets mange indstillinger ligesom i BIOS men her det lidt mere grafisk sat op. Igen er programmet menu styret fra en linje i overkanten af billedet. Første billede er CPU og Blæser indstillingerne man kan justere på. Foroven til højre vises temperaturen. På billedet til højre kan man finjustere på DRAM'en.

 

 
 

fjerde punkt på menuen er RAMDisk og herunder kan man definere en virtuel disk og tildele RAM til formålet samt bestemme hvilket format den skal være i f.eks. fat 32. I sidste punkt på menuen kan man justere og skrue på en masse indstillinger der vedrører funktionen OC Genie. Ligesom på bundkortet vises OC Knappen her i blå farve når OC Genie er aktiv.

 


 

Programmet Fast Boot er et program man bare installerer og aktiverer og så kan man ellers godt glemme det igen indtil man gerne vil i BIOS. Programmet springer hen over en del ventetid i opstarten af bundkortet og er det først aktiveret er det næsten umuligt at komme i bios uden at trykke på GO2BIOS knappen i programmet.

 


 

Sådan ser programmet Sound Blaster Cinema ud på skrivebordet og i det kan man så indstille på en masse parametre for at tilpasse lyden optimalt til f.eks. musik eller film.

 

 

Så er det blevet tid test af bundkortet på næste side.

VojenZ
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-05-2014 20:30:35
Svar/Indlæg:
331/7
Forstår ikke hvad man skal med et ATX bundkort med FM2 socket. De kan da næsten kun bruges til et mini-gamer build - hvor man kan slippe for et GFX, eller en kontor pc.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
17-05-2014 00:26:00
Svar/Indlæg:
2045/273
#1

Nahh På dette bundkort har man jo netop mulighed for at køre med Crossfire og det er vel et must som minimum hvis man er rigtig gamer, samt en 7850K Kaveri så er man godt på vej til et velkørende gamersetup. 😀