Test: Asus GeForce GTX 780Ti DirectCU II OC

Grafikkort, NVIDIA  d.  15. april. 2014, skrevet af [storm] 0 Kommentarer.  Vist: 12885 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: [storm]
Oversættelse: [storm]

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 4738,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Kassens indhold

Kortet kommer i en ret stor kasse med mat finish og med blanke detaljer de steder hvor der er påtrykt billeder. Inden i kassen finder vi en matsort papæske hvor der står ASUS IN SEARCH OF INCREDIBLE... Så blev forventningsniveauet lige opjusteret!

Inden i æsken, som er foret med skum finder vi endnu en æske der indeholder tilbehøret som bliver opremset nedenfor. Under æsken ligger grafikkortet, indpakket i en antistatisk pose. Kombinationen af pap, mere pap, skum og en antistatisk pose medvirker til at kortet er godt beskyttet under transport.

Der er hvad der forventes at være i pakken, og heller ikke mere. Manualer forklarer kort på 2 sider hvordan grafikkort monteres i et bundkort og kabinet. Der er flere forskellige sprog, men desværre ingen dansk. Jeg vil dog mene at det er muligt at montere kortet blot ved at kigge på billederne, da de er meget beskrivende.

Liste over tilbehør:

  • 2x6 til 8 pin power adapter
  • CD med driver og programmet GPU Tweak
  • Manual med oplysninger om hvordan man installerer kortet
  • Metal-dimser til at dekorere kortet med (guld og sort/rød)

ASUS har faceliftet deres DirectCU kølere til den nye generation kort, og de ser bestemt mere fancy ud end sidste generation. Med flere kurver og røde accenter eller fartstriber om man vil. De medfølgende metaldimser giver dig mulighed for at farvematche dit grafikkort til de andre ASUS produkter i guld eller sort/rød.