Test: ASUS ROG G750JZ notebook

Bærbare d.  06. august. 2014, skrevet af Renissen2 2 Kommentarer.  Vist: 20330 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 14000,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Fourcom

Software

 


Det eneste program jeg lige kunne finde til testen er GPUTweak som man kan slå til eller fra, og det skulle så gerne give ekstra ydelse til grafikken. Hvis man vælger at køre med blæserne på fuld skrue, så bliver lyden ret fæl at være i stue med i længere tid. Det er nu også sjældent at det er nødvendigt for maskinen at køre med fuld tryk på. Jeg oplevede det ikke en gang, da jeg kørte spillene i højeste opløsning.

ASUS har også inkluderet diverse hjælpeprogrammer som USB Charger der kan oplade din smartphone og et program til håndtering af Blue Ray skiver og DVD'er. Det er en udgave af Power DVD som er ganske brugbar, når man afspiller DVD'er videofiler og lignende. På denne maskine er der ikke præinstalleret Norton Internet Security, og det var jo dejligt. Så er man fri for at skulle fjerne det. Jeg brugte i stedet bare et gratis program (AVG) i testperioden.

 

Til at teste lyddelen brugte jeg noget Dire Straits musik og med det medfølgende software fra ASUS MaxxAudio kan man da få det til at lyde rimeligt, men selv om der i denne model er indbygget subwoofer, syntes jeg stadig der mangler en del inden den bliver markant. At bruge MaxxAudio er dog stadig bedre end bare at nøjes med det der følger med til Realtek lydkortet, så lyder det trods alt meget mere dåseagtigt. MaxxAudio kan godt nok spille højt, men jeg synes nu bedre om lyden når den er moderat i styrke, både for hovedtelefonen og højttalerne.

 

Under apps fandt jeg dette strømstyringsprogram, og det går simpelthen ind og overtager det indbyggede program til opgaven i Windows 8.1. Udmærket måde at styre ressourcerne på den bærbare på.

 

Også under apps fandt jeg ASUS LiveUpdate som sørger for at ens system altid er opdateret med seneste drivere og BIOS.

På processlinjen lå dette stykke software som er ganske fint til at indrette og tilpasse hvordan smartpad'en skal fungere, når man stryger hen over den. Det er her også muligt at tilpasse knappernes funktion og helt slå pad'en fra hvis en mus sættes til.

 

 

Lad os så få testet notebooken.

p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-08-2014 11:59:18
Svar/Indlæg:
3100/53
Er jeg den eneste der syntes det er belastende når der er for mange udvidelsesporte på højre side? Har altid min mus der, og det kommer til tider i kambolage med hinanden.


cybercb
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
15-08-2014 12:04:03
Svar/Indlæg:
1450/40
#1 Nope, du er ikke den eneste.
Min G53SW har mere eller mindre alle porte inkl lade stikket (som sidder 1/3 del nede af siden og stikker ud, intet vinkel stik på laderen). Mega belastende ALTID 😢
Jeg har kun et dvd drev og 2 usb i venstre side :no: