Test: MSI AG220 AIO

Komplet System d.  19. august. 2014, skrevet af Pizzadude 4 Kommentarer.  Vist: 12716 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 8200,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: n/a

Software

Ikke overraskende kommer denne AIO med lidt forskelligt pre-installeret software, jeg tager en kig på noget af det.

MSI Boot Configure

Som det første når man havner på skrivebordet første gang, bliver man præsenteret for denne boks:
 


Det er et lille program fra MSI der lader en vælge om man vil havne på standard-startskærmen i Windows 8, eller hoppe direkte til skrivebordet. Jeg foretrækker i hvert fald skrivebordet, så tak for den mulighed MSI.


Copy & Send

MSI udvider med dette lille program udklipsholderen i Windows. Alt hvad men kopierer hvad enten det er billeder eller tekst, bliver gemt i programmet. 
 


MSI har endda udviklet en Android-app (ingen til iPhone endnu desværre), så man kan kopiere ting på sin smartphone/tablet og sende direkte til sin computer - og omvendt. 
 


 

Hvis man tager mange screenshots, er det faktisk et ganske smart program, jeg har for eksempel brugt det flittigt under testen. Det er også ganske smart, at man kan sende ting på den måde mellem smartphone og PC, men igen så eksisterer der i forvejen et hav af måder at gøre dette på.


MSI Mediacloud

MSI har vedlagt et lille program, der lader dig bruge AIO'en som server, så du kan tilgå dine filer via din android smartphone (igen desværre ingen app til iPhone). Der oprettes en MediaCloud-mappe på AIO'en, og dens indhold kan herefter tilgås via Andorid-appen. 
 


 

Et par Screenshots fra appen, mediefiler kategoriseres automatisk som musik, video eller billeder:
 


 

Igen et ganske glimrende program, der gør det let at overføre/tilgå video og musik fra sin smartphone. 


XSplit Gamecaster

Fra start af har MSI installeret XSplit Gamecaster, der kan bruges til streaming og optagelse af når man gamer. 
 


Det skal siges at dette ikke er et program MSI selv har udviklet, men udvikleren samarbejder dog med MSI. Der følger en 6 måneders premium-licens med AIO'en, hvorefter man må have penge op af lommen, eller nøjes med den gratis version af programmet.


Killer Network Manager

MSI lægger meget vægt på, at de ved at basere netværket på den særlige "Killer E2200 Intelligent Networking Platform", har optimeret netværket til at prioritere nettrafikken så latency/ping minimeres. Derfor har de selvfølgelig også inkluderet et særligt program til at overvåge netværket. 
 


Med dette program, kan man detaljeret holde øje med hvor meget de forskellige programmer uploader og downloader, se hastigheder og netværksstatus. Interessant hvis man vil tweake netværks-ydelsen i detaljer, eller bare er nysgerrig, men måske mindre brugbart for os andre. 


Gaming Control Center

TIl sidst har vi sådan et lidt allround-program, hvor man kan fin tune diverse indstillinger:
 



 

I programmet kan man justere på skærmens indstillinger, slå internet deling til og fra, justere lydniveauer, skifte mellem om der skal bruges højtalere eller headset, se forbrug på CPU, GPU, RAM, se netværkshastigheden og en del andre småting. 

 

Verdenshersker
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
20-08-2014 04:42:59
Svar/Indlæg:
3636/386
Synes det er lidt sket, at der ikke er nogle test af games!


Verdenshersker
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
21-08-2014 03:38:47
Svar/Indlæg:
3636/386
skidt skulle der staa


Heinrich
 
Nørd
Tilføjet:
29-08-2014 12:39:58
Svar/Indlæg:
31/0
"Det skal siges at dette ikke er et program MSI selv har udviklet, og at alle kan downloade denne version gratis på nettet. Gamecaster findes også i en betalingsversion. "

https://www.xsplit.com/ourpart...

"Micro-Star International Co., Ltd (MSI), is one of the world's largest global manufacturers and distributors of computer hardware, with a focus on products for gamers.
MSI and SplitmediaLabs have worked closely together on optimizing the use of the XSplit products, and in particular XSplit Gamecaster, with all of MSI's new GAMING series products.
A free 6 month XSplit Premium license comes bundled with all MSI's new GAMING series products, including the latest GP Dominator, GS Stealth, GE Apache and GP Leopard gaming notebooks; GAMING 7, GAMING 5, and GAMING 3 motherboards; AG220, AG240, AG270 series All-in-One PCs and any MSI GAMING graphics cards."



Det en ommer.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Heinrich Von Schnitzel d. 29-08-2014 12:40:18.


Pizzadude
 
Redaktør
Tilføjet:
02-09-2014 11:15:29
Svar/Indlæg:
5363/442
#3 Tak for info, det fremgår ikke at der følger en 6 måneders licens med, når man åbner programmet på AIO'en - men det er hermed rettet 🙂