Test: Buffalo MiniStation Air 2

Harddiske d.  30. august. 2014, skrevet af Polarfar 1 Kommentarer.  Vist: 10579 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1015,00
Produkt udlånt af: Buffalo Technology
DK distributør: n/a

Installation
 

Alle moderne operativsystemer er understøttede. Det var en af de ting, jeg synes der manglede på den forrige version, der ikke kunne bruges sammen med Windows over Wi-Fi. Det er løst nu, så alle tilslutningsmuligheder er med. Det vil naturligvis give mest mening at bruge USB kablet sammen med Windows i stedet for at vente på netværket. Du vil kunne overføre 5-10 gange hurtigere via USB 3.0.

 


Som det ses herover, dukker drevet op på netværket som enhver anden netværksenhed med delte mapper. Du kan selv tilføje flere mapper.

 

Smartphone

Jeg har brugt min Android telefon, en HTC One S af ældre dato, til at teste med. I Googles PLAY Store søger man på MiniStation Air 2, og installerer herefter app'en.

MiniStation Air disken tændes, og der går et minuts tid før den er oppe og køre med trådløst netværk. På telefonen skal du nu tilslutte til Ministaion Air's netværk med den kode der er angivet bag på disken. Når det er gjort, kan du begynde at overføre filer. App'en er opdelt i to dele med samme undermenuer. Den ene halvdel dækker lokalt indhold på telefonen, mens den anden dækker indholdet på MiniStation disken.

 

 

Du kan nu konfigurere hvordan du vil have App'en og disken til at opføre sig. Eksempelvis kan du sætte App'en til automatisk at overføre nye filer når der tilsluttes til Ministation Air enheden. Du har også mulighed for at ændre SSID, altså hvad drevet hedder på netværket, og hvad koden skal være. Strømstyring er der naturligvis også. Default indstillingen er at disken forbliver tændt hele tiden indtil den løber tør for batteri, men du har mulighed for at vælge to indstillinger der sparer strøm. En med og en uden det trådløse netværk aktivt.



Skåret ind til benet så er det nogle meget grundlæggende features der er tilgængelige i programmet i forhold til at holde styr på disken og dine filer.
 


Når du er forbundet til MInistation Air enheden, har du samtidig koblet dig af dit sædvanlige trådløse netværk. Dermed forsvinder din internetforbindelse i første omgang, men heldigvis kan du lade Ministation koble op til dit netværk, så den fungerer som mellemstation. Buffalos egen AOSS sikkerhedsfunktion, som du finder på de nyeste routere, er understøttet sammen med WPS.

 

drcasino
 
Superbruger
Tilføjet:
02-09-2014 19:38:22
Svar/Indlæg:
374/32
Cinemagic har den til halv pris for en stund, se her:

http://www.cinemagic.dk/shop/b...