Test: Buffalo MiniStation Air 2

Harddiske d.  30. august. 2014, skrevet af Polarfar 1 Kommentarer.  Vist: 10581 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1015,00
Produkt udlånt af: Buffalo Technology
DK distributør: n/a

Design


Harddisken fylder ikke meget mere end en traditionel ekstern 2,5" harddisk, men den vejer naturligvis en smule mere grundet det indbyggede 3000 mAh batteri, og den ekstra elektronik der driver det trådløse netværk.


 


Der er en tænd/sluk knap på oversiden i øverste venstre hjørne. Lige under den sidder indikatorlamper for tændt, netværk, repeaterfunktion og batteriopladning.

 

På topsiden finder vi strømstik til opladeren, USB 3.0 stikket til dataoverførsel og opladning via USB port, og aktivering af repeaterfunktionen. Den gør, at du kan koble op til MiniStation's netværk med din telefon eller laptop, mens MiniStation selv sørger for at koble op mod dit trådløse netværk. På den måde har du adgang til både internettet og dit lokale netværk samtidig med MiniStation Air.


På højre side af disken finder vi et USB stik, der giver adgang til batteriet, så du kan bruge MiniStation Air som nødbatteri til eksempelvis din smartphone. Du sætter bare dir normale USB ladekabel i stikket og forbinder din telefon. MiniStation Air har et 3000 mAh batteri svarende til cirka det dobbelte af en normal smartphone, men det vil naturligvis påvirke anvendelsestiden for MiniStation Air disken. Batteriet skulle kunne holde MiniStation kørende op til 12 timer på en fuld opladning.

 

drcasino
 
Superbruger
Tilføjet:
02-09-2014 19:38:22
Svar/Indlæg:
374/32
Cinemagic har den til halv pris for en stund, se her:

http://www.cinemagic.dk/shop/b...