Test: AlfaView 37

LCD TV d.  18. december. 2005, skrevet af epi^zepto 6 Kommentarer.  Vist: 71731 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: www.alfaview.dk
Produktet distribueres i DK af: www.alfaview.dk
Link til producentens website: www.alfaview.dk


Konklusion

"Kald det kærlighed, kald det lige hva' du vil". Det er vidst den melodi jeg finder mest passende til et sådan formidabelt produkt. Der er bare et eller andet magisk over et sådan TV, hvor det hele er stort og af nyeste teknologi.
Personligt er jeg meget ked af at det ikke er i mit hjem længere. Dette 37" LCD TV fra AlfaView har imponeret mig på så mange måder at jeg sagtens selv kunne finde på at købe selv samme model.

Jeg er ikke alene tilfreds med designet, som for mig ofte er afgørende for om jeg overhovedet har lyst til at købe produktet, men jeg er også glad for at de tekniske resultater er af en overordentlig kvalitet som jeg ikke kan erindre at have set bedre i udstillingsvinduerne. Måske nogle på lige fod med denne model fra AlfaView, men forskellene mellem LCD TV i denne prisklasse er ikke nødvendigvis så store mere. Forskellen bliver først stor, rigtig stor når du sammenligner low budget LCD TV med fladskærmsfjensyn i denne klasse - Prosonic vs. AlfaView. Prisen er naturligvis også en anelse højere, men det er helt klart det værd.

Det har en overlegen billedkvalitet med dets skarphed, farvemængde og alligevel også en blødhed der kun kan forbløffe de fleste. I det hele taget er jeg vild med de mange små detaljer: Indbygget forstærker, opbygning i ren metal, tilslutningsmulighederne, designet, menuen osv.

Jeg kan ikke andet end sige at det virkelig er et gennemarbejdet produkt og jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad AlfaView fremover gemmer i posen.



UK Conklusion

"Love at first sight". That expression fits my opinion of this splendid product very well. There is simply something magical about such a TV, where everything is big and using the newest technology. I am very sad that this TV is not in my home anymore. Its 37" of visual splendor has really impressed me, and I am very tempted to buy this exact model myself.

Not only the great design, which for me is often a primary factor in deciding whether or not to buy, but also the technical results are of a such immense quality that I don't remember to have seen better on display in stores. Perhaps some were as good as this model from Alfaview, but the differences between LCD TVs in this price range aren't very large any more. There are huge and very noticeable differences if you compare low budget LCD TVs with flat panels TVs in this class - Prosonic vs. AlfaView. There is of course also a higher price to pay for this model - but it is no doubt more than worth the premium.

The image quality is superior, sharper, better and fuller colors, but still with a softness which will astound almost anyone. All the small details adds another plus in my book - integrated amplifier, all-metal construction, the available connections, the design, the menu, etc,etc.

I can only say that this is an extremely well-made product, and I am really looking forward to seeing what AlfaView may launch in the future.






Test: AlfaView 37
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout5
Software - BIOS4
Ydelse5
Pris3
Samlet80%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
SoundWave
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-12-2005 00:10:59
Svar/Indlæg:
3011/103
Fed anmeldelse. Dog ville jeg ikke købe fladskærms tv endnu, hvis man tager denne artikel i mente: http://www.ekstrabladet.dk/Vis...

Eller... jo, det ville jeg, men kun hvis skærmen har digital tuner, hvilket langt de fleste fladskærms tv i dag ikke har.



Coctail
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-12-2005 18:31:55
Svar/Indlæg:
2353/24
#1

artiklen gør altså også problemmet størrere end det i virkligheden er, for det kan godt vær at de begynder at sende tv over det nye mastenet til april, men der ikke sagt at de SLUKKER for det gamle på det tidspunkt, for det sker først om et par år.

Vi får en overgangperiode hvor der vil blive sendt tv på begge sendenet.

#0
rigtig god test, dejligt at du har valgt at teste tv´et med nogle af de programmer som også bruges når du tester fladskærme til pc :) også at du ikke kun ser hvordan billedet er når man ser tv, men også hvis man vil bruge den til ps2 eller som pc skærm.



K1lroy
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-12-2005 22:17:25
Svar/Indlæg:
767/119
Lige en enkelt kommentar;

I følge de oplysninger jeg har fået fra DS' indkøbsafdeling, kan et TV godt være HD-RDY uden at have HDMI indgang, den skal bare have en DVI, som understøtter den der kryptering, kan ikke lige huske hvad den hedder..

#2 - det er planen at digitalt tv, skal overtage i 2009, men nu må vi jo se, det skulle ikke være usandsynligt at det ville blive udskudt..

Kan også lige smide en kommentar om at Bilka/A-Z får TV med digital tunere fra April - bare lige for at komme med en tidsperspektivering..

Håber det kan bruges.. Arbejder i Elektronik i Bilka, så det er derfra jeg har fået det at vide.. Det bliver DVB-T tunere...

www.dvb.org - hvis du vil læse lidt mere om digital tuneres standard..



SoundWave
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-12-2005 06:42:23
Svar/Indlæg:
3011/103
#2
Det ved jeg udemærket godt, men det ændrer ikke det faktum at mange tror den hellige grav er bevaret og at de er fremtidssikret med et fladskærms tv. Nu er der selvfølgelig 3-4 år til 2009, men når man nu køber et fladskærms tv, så kunne det også være rart, hvis man kunne bruge det i mere end 3-4 år uden at skulle købe en anden ekstern boks.



K1lroy
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-12-2005 09:06:31
Svar/Indlæg:
767/119
Så må jeg også lige komme med en kommentar til den artikkel i EB - for de har ikke været super gode til at spørge korrekt, nu står det godt nok ikke i webudgaven af artiklen, men har læst den trykte udgave og der spørger de, har dette TV digitial tuner, og hvis man ikke lige tænker over at spørgeren mener DVB, så kan man i god tro sige ja - da hele tunerkredsen i stort set alle tv (med undtagelse af små 5" ol.) digital.. Så de har også lagt op til misforståelse.. Men det er jo også det EB, kan finde ud af.. ;)



xt0m
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-03-2006 12:52:06
Svar/Indlæg:
2587/91
Tror jeg er den eneste der synes AlfaView er nogle store, klodsede kasser.. :00