Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1084,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

Selve layoutet på kortet er, som vi kender det fra så mange andre ATX kort. Her er lyddelen dog også "fysisk" isoleret fra den øvrige hardware for at øge lydydelsen. Lyddelen er derfor adskilt med den velkendte "lysende sti" i venstre side af bundkortet, som er oplyst på bagsiden af lysdioder. I højre side er der monteret en meget stor køleprofil til chipsættet, den er spejlblank på oversiden og udstyret med et hvidt ASUS logo.

Køleprofilerne til strømstyringsdelen er i rødt og sort og er faktisk ikke særlig voldsomme i fysisk størrelse. Til gengæld er profilen meget avanceret i sin udformning, så der totalt bliver en stor overflade at aflede varmen fra. Alle bagsidens stik er monteret i "huse" af rustfrit stål for at forlænge holdbarheden.

På bundkortet er der monteret en sokkel til en M.2 SSD af typen 2280 eller 2260, som bruger SATA interfacet 6 Gb/s eller som ekspres, der kan yde op til 10 Gb/s.

Selve strømforsyningen til CPU'en tæller 8 faser, så der er absolut noget at gøre godt med ved overclockning på dette bundkort.

Der er 6 stk. SATA 6 Gb/s stik på bundkortet, men bruger man en M.2 SSD, forsvinder de 2 af dem desværre på den konto.

 


 

I I/O området finder man disse stik:

1 x PS/2 tastatur/mus-kombinationsport(e)
1 x DVI-D
1 x D-Sub
1 x HDMI
1 x LAN (RJ45) port(e)
4 x USB 3.0 (blå)
2 x USB 2.0
1 x Optiske S/PDIF out
6 x Audio-jackstik

 

Tak til ASUS for mange af billederne i artiklen.

BIOS'en venter på næste side.