Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1084,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

 

Når man sætter DVD'en i drevet, kommer dette skærmbillede frem og her har man 6 valgmuligheder i en menu med knapper. Den første er driver installation og man kan her vælge ASUS InstAll og få både drivere og programmer installeret i et "go", det er bare at hakke de ting af, man ønsker installeret eller lade alt være valgt.

I næste punkt som er "Utillities", kan man igen vælge at installere alt via ASUS InstAll eller selv vælge de programmer, man vil installere. Kaspersky Antivirus er en mulighed og der medfølger en Licens Key til programmet. Derudover er der andre spændende ting som ASUS AI Suite og andre nyttige hjælpeprogrammer, såsom Adobe Reader X og værktøjer i form af Disk unlocker, hvis man skal installere store diske på 3 TB og derover samt en special version af CPU-Z med ROG tema.

I tredje punkt finder man alt, hvad der er tilgængeligt af manualer til selve bundkortet og diverse andre programmer.

 

I dette punkt finder man alt, der vedrører manualer og i det hele taget al slags dokumentation vedrørende bundkortet og programmerne.

Skulle man mod forventning få problemer med bundkortet, kan man via contact punktet skrive til teknisk support. Meget rart at vide hvor, der eventuelt er hjælp at hente.

 

Sidste punkt er Specials og heri gemmer sig en gratis version af Chrome, så er man til Chrome, så er det bare at installere ved tryk på den store knap.

 


 

Her er det programmet ASUS AI Suite 3, jeg har startet og her gemmer sig mange spændende ting at skrue og regulere på. F.eks. er det muligt via en guide at optimere systemet til performance ved at trykke på knappen i venstre hjørne foroven. I højre side kan man ved blot et enkelt tryk hurtigt omstille systemet til enten Auto, ydelse, strømbesparelse eller væk fra computeren.

Sonic Radar er et stykke software, der kan køre sammen med et spil og give dig et hint til, hvor dine fjender befinder sig eftersom "radaren" holder øje med, hvor lyden kommer fra og viser vej dertil.

 

Så er det blevet tid til at teste bundkortet.