Test: Lian Li PC-V2100B

Kabinetter d.  09. januar. 2006, skrevet af B@NG 4 Kommentarer.  Vist: 18100 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: www.studiedata.dk
Produktet distribueres i DK af: www.studiedata.dk
Link til producentens website: www.lian-li.com/

Lian Li



Lian Li er et firma med lidt over 20 år på bagen, som i tidernes morgen blev grundlagt i Taiwan.
De beskæftiger sig med kabinetter og faktisk ikke ret meget andet. Dog har de valgt at udvide deres sortiment en smule med blandt andet skrivebords-arrangementer.
Lian Li's produkter består alle af aluminium, hvilket har haft en stor fremgang indenfor kabinet-verden de seneste år. Aluminium er jo meget lettere og nemmere at arbejde med en f.eks. jern som de billige kabinetter typisk er lavet af.

Lian Li har gjort sig bemærket ved at producere kabinetter i utrolig høj kvalitet. Der er kælet for alle detaljer og der er holdt en stil som man sjældent ser. Lian Li's kabinetter er ikke med sjove formede fronter, masser af dioder og neonlys. De er stilrene hele vejen igennem!

Der findes kabinetter til alle områder hos Lian Li. Uanset om det er til en hjemme computer, en multimedie maskine eller en server. Man kan opfylde alle behov fra Lian Li's sortiment.
Desværre er Lian Li's flaskehals prisen. Deres kabinetter er dyre, meget dyre.



Vi har kigget på mange af Lian Li's kabinetter gennem tiden. Denne gang er det et støjdæmpet server-kabinet som er opbygget efter BTX princippet vi vil kigge nærmere på.
KIJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-01-2006 14:17:47
Svar/Indlæg:
499/767
Fin test...

Kan dog ikke forstå din irritation over den manglende "reset"-knap, jeg har endnu ikke set en "rigtig" server med en reset knap, og jeg mener som sådan heller ikke at en sådan hører sig hjemme på en server... :)



B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-01-2006 10:19:40
Svar/Indlæg:
3640/1231
Tak :)

Vil heller ikke sige jeg er irriteret ;) Nu har jeg yderst sjældent brug for den, men mange vil nok blive generet (især ved ustabile comps) af at skulle vente de 3-4 sekunder det tager at holde tænd/sluk knappen inde for at lukke ned.

Men... Det kommer sig faktisk kun af, at Lian Li ikke sælger deres kabinetter som server kabinetter. Det er jo stadig server/tower.
Så man må gå ud fra de vil dække begge områder med denne kategori, og det gør de nu også meget godt :)



moskms
 
Overclocker
Tilføjet:
29-01-2006 20:48:04
Svar/Indlæg:
1/0
Ja fin test,

Men et af de store mangler i dette kabinet er at ledningerne i fronten til USB og lyd ikke kan nå stikkene på motherboardet ( suk ).

Endvidere at man ikke kan vende døren således at den kan åbnes til den modsatte side ( suk ).

At man ikke kan bytte om på top og bund således at udtagene til USB og andre stik sad i toppen ( suk ).

Og til sidst men ikke mindst at der burde have været en MB skuffe så man ikke skal sidde inde i kabinettet og skrue det fast der.




AbelBendel
 
Superbruger
Tilføjet:
07-04-2007 03:27:23
Svar/Indlæg:
11/1
Dette er uden tvivl et server-kabinet og har derfor selvfølgelig ingen reset-knap(som i server-håndbogen, er at sammenligne med hulemandsstadiet) ..no matter how.. man bruger IKKE en reset-knap på en server.. punktum! :)

At det ikke har en masse extra lir, skyldes igen at der er tale om et prof. server-tower - Lir "sælger ikke" på det profesionelle markede!
Kabler kan vel forlænges eller hvad?!?

moskms: Alt det du efterspørger her, finder man heller ikke på nogen af de andre producenters SERVER-afdeling...
Men hvis du lige går over i afdelingen for alm. kabinetter, vil du som alle andre steder, finde mange af de ting du efterspørger - samtidig bliver det automatisk meget billigere i pris(alt afhængig af dit valg selvfølgelig!)
Men personligt kan jeg finde rigtig mange lækre og gode kabinetter i 500-1000krs klassen ..og endnu flere luxus-kabinetter i 1000-1800krs klassen - Alle sammen Lian Li-kabinetter!

Det jeg har oplevet med Lian Li er, at man skal være meget "målrettet"/vide hvad man går efter, når man skal købe nyt - netop fordi de henvender sig til stort set alle niveauer af prismarkedet og klientellet!

Så groft sagt, er din anmeldelse god/brugbar ..set med en profesionel købers(firma) øjne - fordi kabinettet focusere på det vigtigeste inden for serverområdet(som det også henvender sig til), uden en masse "pjat" ..og samtidig er udført i de bedste materialer!
Men for den almindelige læser, der er interesseret i kabinetter til ham selv, er vi med dette kabinet i den HELT forkerte afdeling!
Dermed kommer man også "helt galt i byen/helt ud på lars tyndskids marker", hvis man begynder at vurdere dette server-kabinet ud fra en alm. hjemmebrugers kriterier(features han efterspørger og tillæger værdi)

Men ellers en solid gennemgang af kabinettet, der belyser en masse(generelle - for os der kender Lian Li) fortræffligheder ved denne producent. Der er dog mange flere og bedre eksempler på, "mere passende" hjemmebruger-kabinetter fra Lian Li(som rammer bedre i dette markede)