Test: Hewlett Packard Z1 G2 Workstation

Komplet System d.  11. juli. 2016, skrevet af Renissen2 4 Kommentarer.  Vist: 15633 gange.

Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 16700,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Konklusion


 

Overordnet set har jeg været meget tilfreds med at teste denne maskine i en uges tid og jeg vænnede mig ret hurtigt til touch skærmen og måden at navigere rundt på den på. Hvis den blev stillet mig til rådighed på et job ville jeg være særdeles glad for det er en maskine som yder fantastisk som ren arbejdsmaskine. Jeg kunne også godt se den blive brugt i kreative kontorer og måske lidt i CAD/CAM omgivelser, så længe der kun arbejdes i wireframe tegninger, for rendering kan den ikke klare.
 

Innovation/Teknologi - 5
Her giver jeg denne HP Z1 G2 topkarakter for en mere ultimativ alt-i-en arbejds station kan man ikke få. Den er spækket med innovative løsninger hele vejen, såsom touchskærm og Thunderbolt, og på den teknologiske side er der også brugt meget gode og holdbare materialer.

Design/Layout - 5
Designet synes jeg personligt er rigtigt lækkert, med fod og skærm fint integreret i en flot enhed som vil pryde ethvert skrivebord.

Ydelse - 4
Denne All In One maskine yder rigtigt godt til kontorbrug og det er kun når der stilles krav til grafikken at den kommer til kort så derfor synes jeg at den fortjener et 4 tal.

Pris - 4
Prisen er absolut i orden for denne på alle måder gennemførte touchskærms maskine. Oven i købet er den udstyret med et Thunderbolt stik, så seneste teknologi er anvendt for at gøre dette til en noget nær ultimativ arbejds PC.



 

UK summary


 

All in all I have been very satisfied testing and using the Z1 for a week, and I quickly got used to the touch interface and the way to navigate the OS. If this was offered to me on the job, I would be pleased. This is a very strong workstation for all round use. I could see this in a creative environment and maybe even some CAD applications. However rendering is not one of its forces.
 

Innovation/Technology - 5
I give the Z1 G2 5 points here for being the ultimate all-in-one workstation. It is packet with innovative solutions like the high res touch screen and Thunderbolt. The whole thing is wrapped in high quality durable materials.

Design/Layout - 5
The design is really nice, with the stand and screen integrated into a good looking unit.

Performance - 4
The Z1's performance is really good for office use. The built in P4600 graphics have its limits if you want to play games, but other than that the Z1 G2 deserves 4 points.

Price - 4
The pricetag is OK for this well made touch screen operated workstation. It even has a Thunderbolt interface, so you get all the latest technologies. I my opinion the Z1 G2 is close to being the ultimate workstation.

 




Test: Hewlett Packard Z1 G2 Workstation
Innovation / Teknologi5
Design - Layout5
Ydelse4
Pris4
Samlet90%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
KingD
 
Overclocker
Tilføjet:
16-07-2016 12:17:43
Svar/Indlæg:
51/7
Super med den test - men det kunne være fedt om i kunne teste laptop workstations. Jeg har en Lenovo p70, og det er noget der rykker...

blot en ide... og så måske dele det op i workstations med og uden GFX. det kommer jo an på hvad man skal bruge sin workstation til.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
16-07-2016 13:26:35
Svar/Indlæg:
2045/273
#1

ja det kan du godt have ret i, men vi er lidt afhængige af hvad producenterne vælger at sende til os. 🙂


M.Thomsen
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-07-2016 05:55:20
Svar/Indlæg:
4112/52
Hold da op for en god reflektion der er i den glasplade 😛
Er vist godt du kan klippe baggrunden fra på resten af billederne. 🤡 😀 🤣

Spøj til side, fin test du har fået skrevet.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
18-07-2016 09:29:49
Svar/Indlæg:
2045/273
#3

Ja så ser man ikke alt rodet kun det på glaspladen 😛 😀 🤣 og mange tak.