Test: Razer Nabu Smartband

Diverse d.  08. januar. 2016, skrevet af Teresa 0 Kommentarer.  Vist: 11219 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 948,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Design

 

Når man pakker Razer Nabu ud, er der ingen tvivl om, at det føles som om, man sidder med et virkelig kvalitets smartband. Selve indpakningen er nærmest som et smykkeskrin, og Razer Nabu ligger, som var det et dyrt smykke i boxen.

Denne udgave vi har testet, Black Edition, er der kun produceret 1337 af i verden, og under fordybningen hvor smartbandet ligger, er der et sølvmærke med tallene 1071/1337. Jeg vil gå ud fra, at det betyder, jeg tester nr. 1071 producerede Razer Nabu Black Edition - og hvor er det forresten dejligt nørdet at vælge at producere LEET antal af armbåndet.

Razer Nabu i æske

 

Selve armbåndet er lavet af gummi, men det er på ingen måde bøjeligt. Det er blødt, nærmest stof-agtigt i fornemmelsen. Displayet er et stort OLED display, tallene er store og tydelige. Som kan ses på nedestående billede, så er der et stykke plastik med Razers logo på, på siden. Dette kan udskiftes med et mindre for at gøre armbåndet smallere.

Razor Nabu, der viser tid ved tryk på knap øverst på smartbandet.

 

Her åbnes og lukkes armbåndet. Der er en magnet, man klikker sammen, når det lukkes. På dette billede ses det udskiftelige plastikstykke tydeligere.

Armbåndet kan bestilles i to størrelser: small-medium (6cm i længden) og medium-large (6,6cm i længden). Dette er et medium-large.

Armbåndet har normalt et grønt stykke, disse billeder viser jo den black edition, vi har testet. Den grønne version kan ses på andre billeder hér i testen.

 

Den magnetiske lås på Razer Nabu.

 

Her ses armbåndet på, displayet skal sidde på indersiden af håndledet som vist på billedet. Når der kommer en notifikation ind fra fx. Facebook, så ses dette Facebook-logo, armbåndet vibrerer og starten af teksten samt navnet på afsenderen kører i displayet.

 

Razer Nabu med indkommende Facebook notifikationer