Test: Razer Nabu Smartband

Diverse d.  08. januar. 2016, skrevet af Teresa 0 Kommentarer.  Vist: 11220 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 948,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Test

 

Min oplevelse med dette armbånd er bare så blandet, at jeg ikke aner om, jeg kan lide det eller ej. Jeg er en stor Razerforbruger selv. Jeg har både mus, keyboard og headset fra Razer og elsker dem alle. Men hér... ja, jeg er splittet.

Når man ser på indpakningen, mærker armbåndet og ser på displayet, så føler man, at man står med et virkeligt kvalitets smartband. Det føles og ligner en gang dyr stads. Også overførslen af info til appen er 100% korrekt og uden forsinkelse, hvis du selvfølgelig er inden for rækkevidde - hvilket er ca. 5 meter. Notifikationerne fra e-mail, Facebook, sms og opkald kommer promte og er korrekte.

Armbåndet måler skridt og ikke bare bevægelser som IDOMOVE GO+ gjorde. Jeg har testet, at de ikke aktiveres ved almindelige håndbevægelser, men faktisk kun begynder at tælle, når kroppen oplever et skridt. Man KAN starte tælleren ved at banke stille i bordet med hånden, men det er vel begrænset, hvor meget vi til dagligt banker i bordet.

 

 

Batteriet lovede at kunne holdte op til 6 dage. Det er vist 6 dage, hvor man ikke rører ved det, for mig holdte det 4½ dag. Men heldigvis er opladningen meget let og varer ca. 2-3 timer.

Som skrevet så føles dette smartband som et virkelig kvalitetsprodukt. Det er det egentlig også, hvis man ser bort fra hvor ubehageligt, det sidder på ens håndled, og hvor kedelig medfølgende app er.

Jeg valgte at sove med armbåndet 1 nat, men det var bare så irriterende, at jeg ikke gjorde det igen. Det ligesom klemmer, gør næsten ondt nogle gange, når det klemmer om håndledsknoglen. Det føles forkert og akavet. Måske havde jeg fået en forkert størrelse (M/L), men jeg fik manden til at prøve det på hans større håndled og han syntes også, at IDOMOVE GO+ var meget mere behagelig. Jeg savnede IDOMOVE´s gummi-armbånd. Dog tror jeg, det er svært at skabe en så korrekt skidttæller som Razer Nabu og samtidig beholde gummi-remmen. IDOMOVE GO+ havde jo også lidt problemer med måling af skridt alene samt connecte korrekt til appen.

Hvis det skal sidde mere behageligt på armen. kan man forsøge at presse det længere op ad armen, så det ikke rammer knoglen på håndledet.

 

 

Razer Nabu lover også, at hvis man giver hånd til en anden med en Razer Nabu på håndledet, så bliver man venner på Facebook. En lille sjov, men unyttig ting. Jeg har ikke selv kunne tjekke dette, men da de holder, hvad der loves ellers, så tvivler jeg ikke på, at det er korrekt.

Armbåndet indeholder også et stopur og det vibrerer, når ens alarm på telefonen starter. Vær opmærksom på, at det ikke tåler vand, kun stænk af vand, fx ved opvask og håndvask. Armbåndet skal tørres af med det samme, hvis der kommer mere vand på.

Efter at have googlet en masse og søgt på info omkring dette armbånd, virker det som om, at det nyere Razer Nabu X er noget lækrere. Det er et gæt, men appen ser meget mere indbydende og "Razer-værdig" ud.

I skrivende stund er den billigste pris på dette smartband 948kr. Er det det værd? Hmm.... det syntes jeg egentlig ikke, der skal minimum en mere spændende app til, før vi nærmer os den pris. Jeg ville nok i stedet kigge nærmere på deres nyere Nabu X. Den er billigere og appen ser federe ud.