Test: Razer Nabu Smartband

Diverse d.  08. januar. 2016, skrevet af Teresa 0 Kommentarer.  Vist: 11222 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 948,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

App.

 

Der medfølger selvfølgelig en app til Razer Nabu. Den hedder bare Nabu, og kan vise, hvad du ser herunder. Tracking af søvn, mål at kalorier, skridt og længde gået.

Det virker på mig, at når jeg søger på info om Nabu´s app, så får jeg milevis af info omkring deres nyeste smartband: Razer Nabu X. Nu har jeg ikke testet Nabu X, men det ser ud til, at appen er noget mere lækker og smart til det nye armbånd. Jeg kan ikke helt sige det samme om appen til denne Nabu. Det fungerer, men ikke mere end det. Der er ikke meget inspirerende over den.

 

Razer Nabu´s App.

 

Jeg ville gerne vise en masse billeder, men så ville jeg bare gentage de billeder foroven. Sagen er at der bare ikke er meget i den app. Man kan klikke sig ind under hvert af punkterne (skridt, kalorier ect) og se en graf over de sidste dage. Men det er dét.

Jeg savner lidt humoren og den konkurrence-skabende idé IDOMOVE GO+ gav i deres app.

Men selvfølgelig - vil du bare have en simpel app, uden dikkedarer, der viser tallene, som de er, og ikke mere end det, så fungerer appen fint.

Designet af appen holdes i Razers grønne farve, dog KUNNE den godt være mere smart og den afspejler i min verden ikke det, Razer står for. Jeg har ingen problemer haft med sync af telefon og app i den tid jeg testede. Tallene, der videregives til appen er 100% korrekte.