Test: Antec GX1200 mid tower

Kabinetter d.  14. september. 2016, skrevet af Renissen2 1 Kommentarer.  Vist: 14394 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Kassens indhold

 



 

Kabinettet er lagt i en stor plastpose og så er der sat flamingoskaller i begge ender, så kabinettet er rimelig godt beskyttet under transporten. Grunden til mit forbehold er at skallerne ikke er de tykkeste jeg har set til formålet.



 

Inde i kabinettet lå der en stor kraftig plastsleeve med lukning i toppen og Antec navnet udenpå. Det er faktisk en meget god måde at levere skruer og tilbehør på. Nede i denne pose finder man så diverse små plastposer med skruerne i hver sin pose og med en lille label udenpå så man ved hvad de er beregnet til, rigtigt godt at se. De lange skruer til ekstra blæsere er lagt løst ned i posen.

Liste over tilbehør / Kassens indhold :

  • Diverse skruer til montering af hardware.
  • 5 stk. plaststrips.
  • 8 stk. ekstra lange skruer.
  • 1 stk. Produkt oversigt/manual.

Folderen som også udgør manualen er ganske udmærket skrevet på engelsk og med masser af billeder til at forklare hvordan både blæserstyring og RGB lys i den magiske Box fungerer derudover naturligvis også hvordan man installerer diverse hardware i kabinettet.

 

Specifikationer:



 

Ovenstående er de hårde data for specifikationerne. Jeg tør så godt skrive at der vil kunne være en luftkøler på 135mm i højden i dette kabinet, men hvorfor gøre det når der er masser af plads til AIO.



 

Her ses bl.a. mulighederne for radiator montering i kabinettet samt max længde af GPU.



 

Kabinettet er udstyret med Antecs egne LED blæsere som har en forkromet blæser for at fremhæve/forstærke LED lyset fra blæseren. Det er ifølge Antec støjsvage blæsere.



 

Den magiske box har 6 stk.4 pins udtag til blæsere og 3 stk. 4 pins stik til Lysdioder. I overkanten er der små trykknapper til styring af henholdsvis de syv farver på LED'erne  under fronten af kabinettet. Den valgte farve vises på LED displayet som er det store A på boksen. Hastigheden på blæserne styres med knappen helt til højre..



 

Antec skriver i sin omtale af LED lyset at du kan vælge farve alt efter dit sindelag og temperament. Der er disse 7 at vælge mellem.

 

 

Designet følger på næste side.

Morphos
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-10-2016 10:49:21
Svar/Indlæg:
53/6
I Danmark hedder det ikke en tank men en kampvogn. Der var en enkelt slåfejl, men ellers var denne anmeldelse klart i den bedre ende. Kabinettet håber jeg snart kan købes i Danmark for det kan et par ting jeg netop nu står og mangler. 🙂