Test: Antec GX1200 mid tower

Kabinetter d.  14. september. 2016, skrevet af Renissen2 1 Kommentarer.  Vist: 14393 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af hardware

 

Maskinen består af :

Bundkort: Asrock Fatal1ty 990 FX Killer
CPU: AMD FX 8350
Grafikkort: MSI R9 270 Gaming
RAM: AMD RADEON MEMORY 2400 Mhz 2x8GB
PSU: Cooler Master G750M
Harddisk: Samsung 500 GB
Reference SSD: OCZ Vector 180 240 GB
CPUkøler: Antec H2O 920 v4

 



 

Så fik jeg sat et system i kabinettet og der plejer ikke at være problemer med det når kabinettet er fremstillet af Antec og det var der heller ikke med dette GX1200. Der er fri indsigt til det meste af hardwaren gennem den klare akrylplade i siden.



 

Her et blik indenfor uden sidepladen. Som det tydeligt kan ses er der masser af plads til meget lange grafikkort og man skal ikke fjerne noget som helst for at få det monteret.



 

På bagsiden af bundkortspladen var der masser af plads til ledningerne, nogle var så lange at jeg måtte lade dem sno sig lidt rundt. Bagpladen til CPU køleren kan kun akkurat lige være der hvis man monterer køleren inden bundkortet spændes fast.



 

Så er der tændt for systemet og der er altid konstant rødt lys i start/stop kontakten. Det er heldigvis rimeligt afdæmpet så det generer som sådan ikke.



 

Når der trykkes på LEDknappen på fronten eller LEDknappen på den magiske box (når sidepladen er afmonteret er det muligt at skifte mellem syv farver og derefter følger nogle forudindstillede måder LED'erne kan lyse på bl.a. konstant i 7 farver, 256 farver skiftende med flydende overgang, pulserende, blinkende i 7 farver og så selvfølgelig helt slukket. Lyset fra blæserne er tilpas afdæmpede så det kan man sagtens have kørende samtidig med at man gamer på livet løs.



 

Det er muligt at se hvilken farve og skift der er valgt på selve den magiske box, det indikeres af et stort A med den valgte farve, her rødt. Jeg testede blæserne ved de 3 indstillinger og de var faktisk meget støjsvage ved de 2 første hastigheder, men absolut mere hørbare ved højeste fart. Der flyttes der også større mængder luft så det kan ikke helt undgås.



 

Og sådan tager kabinettet sig ud bagfra med hardware monteret.

 

På næste side følger konklusionen.

Morphos
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-10-2016 10:49:21
Svar/Indlæg:
53/6
I Danmark hedder det ikke en tank men en kampvogn. Der var en enkelt slåfejl, men ellers var denne anmeldelse klart i den bedre ende. Kabinettet håber jeg snart kan købes i Danmark for det kan et par ting jeg netop nu står og mangler. 🙂