Test: Razer ManO'War

Lyd d.  26. september. 2016, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 14983 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1318,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Layout / Design



Her ser vi ManO’War headsettet i sin helhed og med mikrofonen ude. Som nogen måske kan ane, så er det et ganske stort headset, selv for denne tester med et relativt stort hoved.



Hvis vi starter på den venstre side som vi ser her, og i den venstre side af billedet, så ser man først en lille diode/prik som viser om headsettet er tændt. Derefter kommer knappen til at tænde/slukke for selve headsettet. Så er der gjort plads til opladning stik og til sidst volumen kontrol til din mikrofon. Det sidder så det er nemt at komme til og nogenlunde nemt at styre mens man har det på.



På ydersiden ser vi det kendte Razer logo, hvor der selvfølgelig er lys i, det er jo et RGB headset. Rundt om logoet er der en form for metal net, som gør det ser lidt råt ud. Nederst på koppen kan vi lige se mikrofonen stikke ud, det er alt man kan se når den er kørt helt ind i headsettet.



På indersiden af koppen er der brugt godt med skum for at gøre det så behageligt som muligt. Der er ca. 2 cm. Skum, dog ikke bare almindelig skum, men en virkelig blød og behagelig skum de har fundet til ManO’War headsettet. Inderst sidder der et stykke stof for at forhindre snavs og utøj i at komme ind i headsettet.



Her ser vi indersiden af ManO’War, og som man kan se, så har de virkelig gjort noget ud af at samle et solidt headset, som gerne skulle kunne holde i mange år frem.



Her ser vi ydersiden af bøjlen, og her på billedet har jeg skudt bøjlen helt ud for at give en ide om hvor meget det kan udvides. Da headsettet i sig selv er meget stort i størrelsen, så vil jeg ikke tro at man kan finde nogen der har et hoved der er for stort til ManO’War headsettet.



Her ser vi toppen af bøjlen på ydersiden, hvor man finder et fint Razer logo trykt ind i et tyndt lag skum som er dækket af et tyndt lag skind. Selve bøjlen er lavet i plastik og ganske let i det, dog uden på nogen måde at virke skrøbelig.



Her ser vi indersiden af bøjlen, og som man kan se, så er det et ganske tykt lag skum som Razer her har brugt. Skumdelen ser ovenikøbet ud til at være en del for sig selv, så muligvis er det noget man kan skifte og måske ovenikøbet selv 3d printe en holder til skummet med eget navn eller klannavn med tiden, hvem ved.



Vi slutter af med den højre side af headsettet, bunden af højre ørekop, og her kan du skrue op og ned for selve volumen i headsettet. Her finder vi også holderen til den trådløse modtager, yderst til højre i billedet, ganske fin lille detalje som mange andre har glemt. Man giver den et let tryk og så hopper den ud og man sætter så bare modtageren i computeren, vupti så kører det hele.


På næste side kigger jeg nærmere på softwaren til ManO'War headsettet.

 

Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
26-09-2016 12:52:18
Svar/Indlæg:
15982/637
Det må jo været det perfekte headset til at lytte til 😛 :



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Gripen90 d. 26-09-2016 12:52:29.


cmnielsen
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
29-09-2016 20:04:16
Svar/Indlæg:
726/496
#1, det er længe siden jeg har hørt noget med dem, men godt der er youtube, for nu er de på igen :)

MANOWAR - Hail And Kill

Album: Kings of Metal
Udgivet: 1988

https://www.youtube.com/watch?...