Test: Razer ManO'War

Lyd d.  26. september. 2016, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 14978 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1318,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Software



Her ser vi startsiden på Razer’s software, som ikke kun bruges til headsettet, men også til alle andre Razer produkter som du måtte have. Nu har jeg så kun ManO’War headsettet, men havde jeg haft en Razer del mere, så ville man i bunden af billedet, kunne vælge hvilket produkt man vil ind og opsætte.



Her har vi trykket på fanen ”calibrations” som gør at du kan kalibrere dit headset, så lyden kommer de rigtige steder fra så at sige. Det sker ved at lyden skifter rundt på billedet, og programmet så spørger om det passer med det du hører i headsettet.



Under ”Audio” fanen kontrollerer man lyd indstillingerne, og som det kan ses her har man lidt forskelligt at lege med. Jeg havde en smule problemer med at lyden var lidt for mudret indtil jeg fik slået ”sound normalization” fra. Men her kan du skifte alt fra ekstra bas til hvor høj volumen skal være i både headsettet og på mikrofonen.



Næste fanen er ”Mic” som er til at indstille mikrofonen. Her kan du justere volumen eller hvor sensitiv mikrofonen skal være og hvor meget af den omgivende lyd den skal tage med. Der er også mulighed for her at monitorere sin mikrofon og andre små ting til at få lige præcis den lyd du gerne vil levere.



På næste fane finder du ”mixer” hvor du kan justere volumen på headsettet. Fungerer ganske som volume styringen i windows.



Næste fane er ”EQ” som står for equalizer og her kan du gå helt ind og nørde med din lyd og hvordan den helt præcist skal være indstillet for at du er tilfreds.



Under fanen "lighting" kan du instllle lyset i logo'et på headsettet. Der er lidt forskellige indstillinger som man få lyset til at "trække vejret" og indstille det i lige den farve du vil have så det matcher resten af dit udstyr.



 

Sidste fane er "OSD" som står for on screen display og her vælger du hvor du vil se volumen baren på din skærm. Når du så skruer op og ned, så viser den det på skærmen, men du kan selvfølgelig også vælge helt at slå funktionen fra.


På næste side tester jeg ManO'War headsettet.

 

Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
26-09-2016 12:52:18
Svar/Indlæg:
15982/637
Det må jo været det perfekte headset til at lytte til 😛 :



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Gripen90 d. 26-09-2016 12:52:29.


cmnielsen
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
29-09-2016 20:04:16
Svar/Indlæg:
726/496
#1, det er længe siden jeg har hørt noget med dem, men godt der er youtube, for nu er de på igen :)

MANOWAR - Hail And Kill

Album: Kings of Metal
Udgivet: 1988

https://www.youtube.com/watch?...