Test: Razer ManO'War

Lyd d.  26. september. 2016, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 14974 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1318,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Test



Jeg har testet headsettet i mit daglige virke til musik og spil for at se hvordan det klarer sig og i kan få et fuldt billede af hvordan det performer.

 

Komfort / Bruger venlighed

Så er vi kommet til testen af ManO'war headsettet, og det første der nok vil slå en så snart man får det ud af kassen er, tak skal du have det er stort. Men så kommer næste chok nok når man så sætter headsettet på hovedet, for det er godt nok behageligt og puderne er dejlige bløde. Men når det første chok over størrelsen har lagt sig og man rent faktisk kommer i gang med at bruge headsettet, så vil man opdage at det faktisk er rigtigt behageligt at have på.

Jeg kan med sikkerhed sige det klarer sig godt i varmen og puderne tager godt imod sved og varme, uden at ende med at koge ens ører. Det er testet under ophold i campingvogn her midt i september heden og jeg har ikke noget at udsætte på det punkt overhovedet, snarer tværtimod. Det har klaret sig yderst godt i varmen, hvor man ellers godt kan følge sig som en kartoffel der bliver kogt levende i andre headsetts.


Headsettet har også klaret sig godt i længere perioder med enten skype samtaler eller gaming, og jeg har som sådan ikke rigtigt lagt mærke til at jeg havde det på, hvilket klar er det bedste man kan forlange. Kopperne kan drejes 90 grader hvis man har brug for en pause fra opkaldet eller spillet, og gør det dermed nemt at have hængende rundt om halsen.


At ManO'War er trådløst, har været et kæmpe plus og gør bare alting noget nemmere end man lige er vandt til. Det var så lækkert at man lige kunne liste ud i køkkenet her i varmen og få sig noget koldt, uden at skulle gå glip af sin m8 der atter en gang fucker op i en simpel mission. Men alligevel kæmpe plus og rækkeviden er ganske god og jeg oplevede ikke rigtigt nogen problemer i lejligheden. Som sagt var væggen ud til køkkenet ikke noget problem, men det er nok der vil skifte afhængig af hvilke materialer der er brugt. Man vil dog helt sikkert ikke opleve nogen problemer i stuen og i de tilstødende rum.


Der er dog en ting jeg vil sige under brugervenligheden, og det er at det er et virkelig stort headset. Undertegnet har et okay stort hoved, men selv til mig kunne jeg mærke at det hang en smule på ørerne og at mit hoved kun lige akkurat var stort nok. Så jeg vil nok sige til enhver der overvejer ManO'War headsettet, gå ud og prøv det først, så du ikke bliver skuffet over ikke at kunne passe det. Jeg vil sige til mindre børn er det et no-go da det simpelthen kommer til at hænge på hovedet af dem. Jeg har for god ordens skyld haft en venindes datter til at teste dem også, og hendes dom var klar, de hænger altså på ørerne når hovedet er for lille. Dog sagde hun at det som sådan ikke generede hende da hun først havde vænnet sig til det.



Her ses billede af min lille hjælpe tester hvor hun har ManO'War headsettet på


Gaming

Om det var FPS spil eller kæmpe fantasi verdener jeg rendte rundt i, så må jeg sige at lyden var i top og jeg er helt sikker på at jeg har overlevet mere end en gang takket være ManO'War. ManO'War's virtual 7.1 surround var utrolig livagtig og hjalp en med at fordybe sig helt ned i spillet og komme i zonen om i vil, i kender det man forsvinder helt ind i spillet. Lyden var klar og jeg kunne tydeligt høre hvor alle fjender kom fra og hvor langt væk de var takket være surround sounden.


Når det kommer til mikrofonen på ManO'War, så kan jeg kun sige at den nærmest er perfekt. Alle jeg har snakket med har rost lyden og sagt der ingen støj eller susen har været overhovedet. Lyden er klokkeklar og dine teammates vil ikke have nogen problemer overhovedet med at høre dig. Selv hvis du står et par meter væk og snakker, så går man stadigvæk fint igennem. Det er dog kun hvis du står i mikrofon retningen, da den ellers prøver at udelukket udefra kommende lyd.


Eneste jeg lige har at udsætte, det var jeg var nød til at slå et par ting fra og til i lyden da den ellers lød en smule mudret. Det har dog ikke så meget med headsettet at gøre er jeg sikker på, men mere på grund af nogen indstillinger på min egen bærbar, det er dog noget man skal være obs på hvis man skulle opleve problemer. 

 

Musik

Jeg er typen der hører alt slags musik, lige fra klassisk til heavy og techno, så ManO'War har været igennem alt man kan forestille sig. Det har været en fornøjelig oplevese med et par enkelt bump. De fleste der har prøvet et Razer headset, ved at de har en stor kærlighed til virkelig tung bas, hvilket godt kan give et lidt mudret lydbillede i andre genrer. Jeg vil sige de virkelig har oppet sig, og det er ikke nær så slemt som det har været før i tiden. Der er dog noget musik hvor man virkelig skal ind og ændre rundt i settings før man får en fornuftig lyd og det kan godt være lidt belastende i længden . Men generelt har det været en virkelig positiv oplevelse og det var faktisk mest ved klassisk musik der var problemer, så mon ikke de fleste kommer til at klare sig.


På sidste side kommer konklusionen.

 

Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
26-09-2016 12:52:18
Svar/Indlæg:
15982/637
Det må jo været det perfekte headset til at lytte til 😛 :



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Gripen90 d. 26-09-2016 12:52:29.


cmnielsen
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
29-09-2016 20:04:16
Svar/Indlæg:
726/496
#1, det er længe siden jeg har hørt noget med dem, men godt der er youtube, for nu er de på igen :)

MANOWAR - Hail And Kill

Album: Kings of Metal
Udgivet: 1988

https://www.youtube.com/watch?...