Test: Alienware Area 51 7500

Diverse d.  10. juli. 2007, skrevet af Roedkjaer 6 Kommentarer.  Vist: 22592 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Alienware
DK distributør: Alienware
Kassens indhold
Endelig oprinder dagen hvor DHL banker på døren, klar til at aflevere en pakke til undertegnede. Manden siger så at jeg er nødt til lige at gå med ud til bilen for at hjælpe med at bære den ind i huset, slapsvans tænker i mit stille sind, indtil vi får pakken ud over kanten af ladet. Omg! har de vedlagt et par mursten i dagens anledning eller hvad sker der, jeg har dog aldrig modtaget en pakke indeholdende en computer der vejer så meget. Men nuvel, vi får den slæbt indenfor, og jeg tænker, at nu er vi færdige. Men nej nej, der er skam en pakke mere, denne gang dog ikke i vægt klasse bus, men denne gang en mindre pakke angivet ordet DELL. Hmm, gad vide om det er en skærm, det var nu ikke hvad jeg forventede.
Da jeg får sagt pænt tak for hjælpen og kommer inden for igen, kaster jeg et hurtigt blik ud af vinduet og ligger mærke til det dejlige vejr, 20grader og så i Maj. Jeg burde gå udenfor og nyde det gode vejr. Jeg kigger lige på klokken og observerer at der endnu er et par timer til kæresten kommer hjem, mon ikke vi lige skulle kigge lidt på de par kasser.
Jeg starter således med at åbne den lille pakke og finder her en dejlig 22” fladskærm fra DELL, og tænker, det tegner skam lovende det her. Jeg fortsætter ivrigt og åbner den store kasse. Det næste syn er jo næsten for guderne
  

Kassen er jo spækket med ting os sager, lige til at lege med. Der er tænkt på det hele; tastatur, mus, skærm, musemåtte fra Func med Alienware logo, jeg behøver ikke engang at finde noget af mit eget grej frem. Lad os lige få et overblik over sagerne i kassen.
Logitech G15 tastatur
 

Logitech MX518 mus

 

Func industries musemåtte med Alienware logo

 

ALIENWARE MAPPE TIL MANUALER OG CD’ER
VISTA RECOVERY DVD
VISTA SUPPORT CD
NERO 7 R5.9
POWERDVD FOR VISTA
WINDOWS VISTA HOME PREMIUM UK
 
ALIENWARE T-SHIRT
 
SATA KABLER SAMT STRØM TIL 4 HARDDISKE
SLI-BRO SAMT TO VGA-DVI ADAPTERS
 
Alt ialt en overvældende bundle, der virkelig gør at man tænker at der er gjort noget for kunderne. Der er kælet for alle detaljer, hvilket ligeledes kommer til syne med f.eks. en moddet func mat med Alienware logo, en mappe til CD’er og manualer med Alienware logos og selvfølgelig den velkendte; en Alienware T-Shirt. Logitech tastaturet er ikke standardtastaturet, der følger med til denne maskine, men koster lidt ekstra. Derudover er der ekstra USB til montering bag i kabinettet. Desuden medfølger der et års gratis 24/7 telefon support, for dem der måtte have brug for dette.
Illgor
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-07-2007 08:54:15
Svar/Indlæg:
512/68
er det seriøst en ny maskine fra alienware? de plejer da at komme ud med det nyeste nye når de smider maskiner på gaden.
kan dog heller ikk se hvordan du kan give karakteren 3 i pris. selvom man får vildt design kan du jo købe en tilsvarende maskine for ca. halvdelen


Roedkjaer
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-07-2007 11:53:52
Svar/Indlæg:
265/52
#1 Kan godt se hvordan det kan misforstås. Men nej det er ikke den nyeste løsning fra Alienware, men er ny for os på hwt.

I forholdt til pris kontra design så mener jeg helt bestemt at design er en stor faktor her. Skriver jo også at det er mange penge, men der jo også mange der gerne betaler ekstra fordi der står B&O på det. Men igen, så er det jo en subjektiv vurdering, jeg skal ikke skrive hvad jeg regner med at i vil synes om designet, jeg kan blot give min ydmyge og subjektive mening. Jeg mener derfor at designet gør den værdig til en karakter på 3 i den kategori.


Mrdrunk
 
Overclocker
Tilføjet:
10-07-2007 13:25:09
Svar/Indlæg:
2/0
Du tester ikke drevet med blueray eller nogle film med dette? Hvorfor ikke?


Miccim
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-07-2007 13:43:09
Svar/Indlæg:
3233/128
#2
Lige præcis


AskeUhd
 
Overclocker
Tilføjet:
11-07-2007 14:33:19
Svar/Indlæg:
39/23
Artiklens forfatter virker meget imponeret over bundlen, men det er jo heller ikke noget der bare følger med. Når du køber Alienware maskinen, så får du skam lov til at betale for kasse 1 for den mus, tastatur, musemåtte o.s.v. Det er ikke inkluderet i den halvhøje pris. Men altså det er da en fed computer.


Goaguy
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2007 18:11:54
Svar/Indlæg:
3410/199
Jeg ved, at det er en gammel tråd at oppe meen..

Man kan da sagtens få Alienware i Europa?
http://www.alienware.de/main.a...

Desuden skal der måske lige skrives, at der bliver lagt told på - i forhold til de amerikanske priser.