Test: Alienware Area 51 7500

Diverse d.  10. juli. 2007, skrevet af Roedkjaer 6 Kommentarer.  Vist: 22593 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Alienware
DK distributør: Alienware
Konklusion
Min forventninger til dette system var høje fra starten af, har ikke haft en computer med gfx fra 88 serien mellem hænderne og havde derfor store forventninger til systemet.
 
Bundle - 5 point
Som jeg talte om tidligere, var jeg ganske imponeret over de mange ekstra ting der følger med denne computer. Fra tidligere erfaring med test af laptop fra Alienware, vidste jeg på forhånd at der helt sikkert ville følge mange ting med til denne computer og jeg blev ikke skuffet. Der er de ting der skal være, plus noget ekstra. Man er kørende lige fra starten da alting er med.
 
Innovation & Teknologi - 4 point
For at vurdere inden for denne kategori er der to ting at kigge på. Kigger vi på hardware, vil jeg sige at vi ligger på en highend computer men innovativt er det ikke. Kigger vi på kabinettet så synes jeg, at der er nogle fede features ved dette produkt som jeg ikke har set før, bla. Lys i fronten over CD-rommene. Den smarte løsning ved tilkobling af lys og strøm til blæser i siden tæller for mig i den positive retning. Men grundet teknologien der ikke er specielt innovativ, vil jeg ikke give mere end 4.
 
Design & Layout - 5 point
Designet af denne computer, er som jeg tidligere har nævnt en fryd for øjet. Kender man Alienwares produkter, ja så er man ikke i tvivl om at dette er en sådan. Det blå lys i kontrast med kabinettets sølvfarve er rigtig flot. Kigger man samtidig på opsætningen inde i kabinettet bærer det præg af at der er gjort noget ud af det, intet er overladt til tilfældighederne. Kabinettet er prydet af mange små detaljer der helt klart giver ekstra point, min subjektive vurdering rækker derfor til et 5-tal
 
Software - 5 point
Der følger software med til alt hardware, dette gælder også mus, tastatur skærm osv. Desuden er der tale om Alienewares respawn kits, som er en recovery DVD med fabriksindstillingerne. Nærmere er der tale om et ghost image af systemets fabriksindstillinger med drivere og det hele. En fed feature, der gør det muligt, hurtigt at lave en formatering af computeren. Ad denne grund, mener jeg at denne del fortjener et 5-tal.
 
Ydelse - 4 point.
 Med hensyn til ydelsen af dette system, ja så er vi i den høje ende. Der er ingen tvivl om at dette system er et rigtigt godt spille setup. Der har ikke været grund til at overclocke nogen steder, da den har trukket alt hvad jeg har smidt efter den meget tilfredsstillende. Der findes dog mange andre systemer med tilsvarende specifikationer eller endda bedre, derfor mener jeg ikke at der er grundlag for en top karakter her. Giver derfor et 4-tal.  
                                                      
Pris - 3 point
Når vi kigger på prisen af dette produkt, er jeg nødt til at se på det fra to synsvinkler. For det første er der her tale om et unikt design, det der netop kendetegner Alienware. Men for det andet, er vi nødt til at kigge på hardware kontra pris. For næsten 20k kan man bygge et ret vildt system, der uden tvivl ville kunne yde bedre end denne, designet er helt klart det man betaler for her. Set i lyset af disse to ting, har jeg valgt karakteren 3, af den grund at man får en unikt designet computer der kan få de fleste til at savle, men at det samtidig er mange penge for et setup der kan laves til en noget lavere pris hvis man er ligeglad med designet.
 

 
English conclusion
My expectations towards this system was high from the very beginning. I have not previously had a system with a gfx from the 88 series in my posession, therefore great expectations.
 
Bundle - 5 points
As I have mentioned earlier, I was very impressed over the huge amount of extras comming with this system. From earlier experience with the testing of an Alienware laptop, I new in advance that there definately would be something to look forward to regarding extras and I surely wasn't dissapointet. Everything we need is there and then some, you are up and running from the very beginning.
Innovation & Teknology - 4 points
Inorder to be able to give an assesment in this category ther are two issues that needs to be considered. If we look at the hardware, my assesment is that we are dealing with a high end system, but it is not innovative. If we consider the formfactor there definately are some very cool features that I haven't seen before, for instance the lighting above the drive bays. The smart connection feature for ligting and power for the fan in the cabinet side counts for me in favour for this system. But given the fact that the internal hardware is'nt innovative the grade is 4
 
Design & Layout - 5 points
The design of this computer is as previously mentioned keen to the eye. If you know Alienwares products, well, then there is no doubt that this is what we are dealing with here. The blue lighting in contrast to the silver color is very nice. If you consider the design inside the cabinet, it is clear that work has been put into it. The cabinet is filled with many small details that definately yields extra points. My subjective assesment gives this category the grade 5
 
Software - 5 points
There is software with all hardware, even keyboard, mouse and monitor. Furthermore the famous Alienware respawn kit, which is a recocery DVD with factory settings. More explicitly it is a ghost image of factory settings with drivers and everything. A cool feature which makes it possible rapidly to format the computer. Given these facts this category deserves the grade 5
Performance - 4 points
Regarding the performance of this system, well, then we are in the high end of the spectrum. No doubt that this system is a very good gaming rig. There has been no reason for overclocking since there has been no problems with anything that I have testet. However, there are many other systems out there that have same specifications and even better, which is why there is no basis for a topgrade. The grade is therefore 4
Price - 3 points
When we look at the price og this product I have to consider to things. First of all, we are looking at a unique design, which exactly is what defines Alienware. secondly However, we have to look at the hardware in comparison to the price. For almost 20k it is possible to build an extreme computer that would be better that this one, design is definately the pricetag here. On background of these two things I have chosen the grade 3 based upon the fact that you get an uniquely designed computer which makes most heads turn, but it is at the same time alot of money for a system that can be build for a lower price if you don't care about the design.
 




Test: Alienware Area 51 7500
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør5
Design - Layout5
Software - BIOS5
Ydelse4
Pris3
Samlet86%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
Illgor
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-07-2007 08:54:15
Svar/Indlæg:
512/68
er det seriøst en ny maskine fra alienware? de plejer da at komme ud med det nyeste nye når de smider maskiner på gaden.
kan dog heller ikk se hvordan du kan give karakteren 3 i pris. selvom man får vildt design kan du jo købe en tilsvarende maskine for ca. halvdelen


Roedkjaer
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-07-2007 11:53:52
Svar/Indlæg:
265/52
#1 Kan godt se hvordan det kan misforstås. Men nej det er ikke den nyeste løsning fra Alienware, men er ny for os på hwt.

I forholdt til pris kontra design så mener jeg helt bestemt at design er en stor faktor her. Skriver jo også at det er mange penge, men der jo også mange der gerne betaler ekstra fordi der står B&O på det. Men igen, så er det jo en subjektiv vurdering, jeg skal ikke skrive hvad jeg regner med at i vil synes om designet, jeg kan blot give min ydmyge og subjektive mening. Jeg mener derfor at designet gør den værdig til en karakter på 3 i den kategori.


Mrdrunk
 
Overclocker
Tilføjet:
10-07-2007 13:25:09
Svar/Indlæg:
2/0
Du tester ikke drevet med blueray eller nogle film med dette? Hvorfor ikke?


Miccim
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-07-2007 13:43:09
Svar/Indlæg:
3233/128
#2
Lige præcis


AskeUhd
 
Overclocker
Tilføjet:
11-07-2007 14:33:19
Svar/Indlæg:
39/23
Artiklens forfatter virker meget imponeret over bundlen, men det er jo heller ikke noget der bare følger med. Når du køber Alienware maskinen, så får du skam lov til at betale for kasse 1 for den mus, tastatur, musemåtte o.s.v. Det er ikke inkluderet i den halvhøje pris. Men altså det er da en fed computer.


Goaguy
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2007 18:11:54
Svar/Indlæg:
3410/199
Jeg ved, at det er en gammel tråd at oppe meen..

Man kan da sagtens få Alienware i Europa?
http://www.alienware.de/main.a...

Desuden skal der måske lige skrives, at der bliver lagt told på - i forhold til de amerikanske priser.