Test: MIO Moov 330 Europe

Diverse d.  19. november. 2008, skrevet af iNVALiD 3 Kommentarer.  Vist: 18034 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Mio Technology
DK distributør: Hasee.dk

Introduktion

 

 

Der er kommet en serie af GPS enheder fra MIO, og i den anledning har vi fået stillet MIO Moov 330 til rådighed. Produktet er den anden mindste model i serien, og MIO fremhæver den som værende en lille og kvik GPS enhed. Så det må vi få sat på en prøve, når vi er kommet så langt i processen.

Ud over denne, er Mio også på banen med en række andre nye produkter, herunder Moov 500 serien, der er en tilføjelse til denpopulære Moov serie.

Af nye ting kan nævnes at tekst til talefeaturen i Moov 580 og 560 sørger for, at GPS’en kan læse vejnavne højt for chaufføren. Med 510 og 580 modellerne modtager man trafikinformation i realtid, så man kan reagere med det samme i forhold til potentielle problemer forude på den planlagte rute. Alle modeller har tillige en genvej til autohjælp, så man kan modtage assistance hurtigere. 

580 modellen har derudover integreret FM sender, hvilket gør det muligt at sende lydene højt og tydeligt ud gennem bilens højttalere. Vi vil selvfølgelig følge op på denne artikel og se om det er muligt at få fat en af disse på et senere tidspunkt - idet MIO som er markedsførende laver ganske innovative og spændende produkter.

 

 

MIO er firmaet bag en voksende industri inden for navigation. MIO blev grundlagt i 2002, hvor de havde fået fat i folk med erfaring inden for PDA, hvilket dengang var stor-sælgeren. MIO voksede hurtigt, og tilbage i 2003 var MIO de første i verden til at integrere GPS enhed i en PDA. Dette medførte at MIO hurtigt blev anerkendt af mange, i den ellers så konkurrencerige GPS industri. MIO har efterfølgende forsøgt at forny sig på markedet, og i 2004 havde de held med at lancere deres DigiWalker model i Europa, og senere resten af verden. Denne blev som andre af deres produkter solgt godt, og har været med til at skabe et godt image for MIO. Den store virksomhed er på det seneste fusioneret med et andet kendt GPS mærke, nemlig NAVMAN. De to firmaer, som nu er samlet i et, arbejder hårdt på at forny sig hele tiden og følge markedet, samt endda at sætte nye standarder inden for GPS markedet. Det er også her af deres motto kommer 'Explore More' - et motto der har sat MIO i front i GPS industrien.

 

 

Næste sider byder på et nærmere kig af selve kassen og dens indhold. Så lad os se hvad man får med, når man køber sådan en MIO Moov 330.

anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-11-2008 13:08:56
Svar/Indlæg:
5891/423
NICE! jeg har også en Mio moov 330 europe, med TMC, og den var på tilbud til 750 kr i elgiganten 🙂... og den er bare super, kan klart anbefaldes den GPS! :yes:


Søndergård
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-11-2008 13:51:09
Svar/Indlæg:
333/30
SAmme her. Jeg har haft den i ca 14 dage og den funker bare!


iNVALiD
 
Superbruger
Tilføjet:
19-11-2008 16:25:49
Svar/Indlæg:
644/56
#1 #2 Jeg vil sige at det faktisk er mega godt køb til prisen!