Test: In Win Matrix

Kabinetter d.  13. maj. 2009, skrevet af red_martians 2 Kommentarer.  Vist: 9436 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Transcend
DK distributør: Transcend

Introduktion

 


 

 

Producenten her er vel nærmest ukendt, eller var det i hvert fald for mig, men kan da med det samme indlede med at dette kabinet trods udseendet er spækket med masser af spændende tiltag til bedre køling, kompakt design og godt airflow.

In Win er en producent af de mere seriøse. De laver både seriøse strømforsyninger og kabinetter i de fleste klasser. Her har vi fået fat i et af de virkeligt små kabinetter. Men trods størrelsen er det forberedt til både mATX (en bundkort-standard der findes masser af) samt full-form-faktor kort (her bruges oftest lav-profil-kort som er svære at skaffe).

 

 

Designet er hvidt med kurvede former, og man har gjort sig virkelig umage med at skaffe alt nørdet af vejen. kabler, drev, tilslutninger osv, er grundigt gemt væk bag låger og afskærmninger.

 

Pakken i sig selv er lille, og lige til at tage med under armen fra et supermarked. Der er de fleste normale ting til et kabinet i kassen. Man skal først skille kabinettet ad for at komme ind til tilbehøret der ligger inderst inde. Herunder bl.a. 90grader VGA-stik (kommer vi til senere), køletunnel (det kommer vi også til senere) og de mest nødvendige skruer. Derudover sidder der en microATX-strømforsyning i kabinettet. Dette er et stort plus da det kan værre svært at skaffe disse strømforsyninger.

 

 

 

Manualen ligger uden for kabinettet, og beskriver meget grundigt hvordan man skiller kabinettet ad, stykke for stykke. Dette er virkelig en nødvendighed (og det kommer vi også tilbage til senere).

Illgor
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-05-2009 21:20:32
Svar/Indlæg:
512/68
Fin test, meget sjovt kabinet.
En lille ting angående det du skriver. Drevet er på højkant og kræver derfor et slotin eller et drev med lås. Det er faktisk sådan at et helt alm drev sagtens kan vende på højkant uden problemer 😉 . Så det er jo ikke det store problem...


red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
14-05-2009 07:58:26
Svar/Indlæg:
7881/1165
#1: Tjekkede lidt mit eget.. Ja der er faktisk en lille lås på dem.